Pet najvernije odgledanih serija u mom životu

5

Pet najvernije odgledanih serija u mom životu

Sorelag ::A tvoj video clip, jelkice, nije iz serije, već iz filma o čuvenom bataanskom maršu u toku 1942, kada su Japanci poterali zarobljene Amerikance i Filipince u koncentracione logore.
Ma niiiije, iz serije. Shocked A kod Bocketa ne znam iz koje je serije slika. Neutral

bocke ::Jako me zanima šta si prepoznala. Smile

A što se tiče tvojih slika: Sandokan. Very Happy Ostalo mi nije poznato. Osim ukoliko prva nije Cheers (Kafić uzdravlje). Smile

Jeste, Kafić uzdravlje, a Sandokan, eh, imali smo i knjigu. Trio rio se seća Marfi Braun, posebna (a ko drugi Very Happy) je prepoznala Kliniku Švarcvald, po kojoj ja za sva vremena od brata dobih nadimak - švester. I ostala je ona koju ni ja nisam gledala - Gradić Pejton sa Miom Farou kao Alison Mekenzi Mr. Green I nekoliko postova ispod sam postavila sliku serije L.A. Law Very Happy

A Bocketove serije, i ja sam prepoznala Slučajne partnere, i prepoznala sam Gorštaka i Kvantni skok. E sad, ovaj baja na motoru sa peškirom za plažu, može neki hint? Poznat mi je, i garant je to još jedna serija koja je išla na Pinku... Sećam se nešto kroz maglu, na foru Tropske vreline, ali je imao dve drugarice koje su vodile butik na plaži sa kupaćim kostimima, pa su stalno išli na neke tajne zadatke... ??

EDIT Nađoh ga, Odmetnik, to sam potpuno zaboravila. A ovo čega se ja sećam je Velina Akapulka Mr. Green

Napisano: 16 Okt 2009 17:04

Simke ::bocke ::



Quantum Leap Smile, nikada mi se nije svidjala, ne znam zasto.


Jedna od mojih omiljenih. Very Happy

Dopuna: 16 Okt 2009 17:10

Bravo Jelkice i Simke. 4 od 6 identifikovano. Smile Pored slučajnih partnera, sada imamo i ove:


Gorštak


Kvantni skok


Odmetnik

Ostale su još ove dve:


Brajan Braun i ovaj drugi "čika". Ne smem da kažem ime jer bi bilo previše lako za potražiti u Wikipediji. Ups... Rekao sam skoro sve. Very Happy

Prepoznala sam da je ovaj drugi "čika" Pirs Brosnan, pa izgooglah da je serija Remington Steele, ali pošto seriju nisam gledala, nemam pojma kako je prevođena kod nas (da li je uopšte) ?
Naravno, ako sam u pravu, ako je ovo uopšte taj "čika" i ta (neka) serija.. Very Happy

bocke ::... Brajan Braun ...

Da, prepoznao sam ga, odmah, nije to problem, nego ne mogu da po slici prepoznam koja je serija u pitanju Confused . Ja ga se secam iz FX Ubistvo Trikom, Put u srediste zemlje, 20 000 milja pod morem, onda onaj ne znam kako se zove, postapokalipticni, kada je svet ozracen i samo je Australija prezivela ( ali ne dugo ) pa idu tragom poruke sa Aljaske ( samo ce kitovi preziveti ... ), ima on jos mnogo filmova i serija, ovo su samo neke, ali kao sto rekoh, nema sanse da prepoznam iz koje je serije ( filma ona slika ) suvise je uopsteno.

P.S. Filmsko-serijski kviz? Ne bilo bilo lose ( posto su oni tamo zapusteni i popali ) Smile ...

Napisano: 17 Okt 2009 2:09

posebna ::Prepoznala sam da je ovaj drugi "čika" Pirs Brosnan, pa izgooglah da je serija Remington Steele, ali pošto seriju nisam gledala, nemam pojma kako je prevođena kod nas (da li je uopšte) ?
Naravno, ako sam u pravu, ako je ovo uopšte taj "čika" i ta (neka) serija.. Very Happy


Bingo! Smile Serija je bila prikazivana kod nas. A Remington Steele je ime jednog od dva glavna karaktera.

Razmišljao sam da odam i ime serije sa Brajanom Braunom, ali sam se setio nečega što možda može nekome pomoći da se podseti.




Ovo desno je isto Braun (ali ne u istoj ulozi).

Dopuna: 17 Okt 2009 2:10

Simke ::P.S. Filmsko-serijski kviz? Ne bilo bilo lose ( posto su oni tamo zapusteni i popali ) Smile ...

U blogovima?

Dopuna: 17 Okt 2009 16:47

The Wanderer. Mislim da je kod nas prevedn kao Lutalica. Brajan Braun igra dva brata blizanca koji su razdvojeni pri rođenju. Jedan je dobar, a drugi zao. Kroz nešto više od desetak epizoda oni svojim sukobom oličavaju večitu borbu dobra i zla. Malo nalik na Gorštaka, ali inače odlična serija.

Nisam gledala Wanderer, ne sećam se. Ni onu sa Pirsom Brosnanom, bocke el se sećaš možda na kojoj tv se to davalo?

Zato se sećam ove, bila mi je super smešna. Opet ne znam prevod, u originalu je Birds Of a Feather, o dve sestre kojima su muževi otišli u zatvor...

Wanderer je bio prikazivan na Pinku krajem 90tih. Remington Steel početkom 90-tih na nekoj od manjih TV stanica (Palma?).

Sjeća li se neko serije "You Rang M'lord?" ("Zvonili ste, milorde?") i simpatično-smotane služavke Ajvi ? Meni je bila odlična .. malo epizoda, engleski humor, nesavršeni likovi.

bocke ::Remington Steel početkom 90-tih na nekoj od manjih TV stanica (Palma?).
Verovatno Palma, ja se serije uopšte ne sećam, a Palmu nismo "hvatali", pa sam ostala uskraćena za neke sadržaje, poput "I bogati plaču". Mr. Green Hvala.

posebna ::Sjeća li se neko serije "You Rang M'lord?" ("Zvonili ste, milorde?") ...
Daaa! Very Happy

smešak

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 565 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 2 sakrivenih i 531 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, bestguarder, ceman, Chainsaw, comi_pfc, Dannyboy, darkangel, DPera, dragoljub11987, Kubovac, kybonacci, mačković, Metanoja, mgolub, mikki jons, mikrimaus, milenko crazy north, nuke92, pein, radionica1, Rema000, repac, royst33, Sass Drake, Stoilkovic, strelac07, vaso1, yrraf, zhuki8, Zoca, zodiac94, šumar bk2