Poslao: 21 Apr 2013 22:11
|
offline
- m4rk0
- Administrator
- Administrator tech foruma
- Marko Vasić
- Gladijator - Maximus Decimus Meridius
- Pridružio: 14 Jan 2005
- Poruke: 15766
- Gde živiš: Majur (Colosseum)
|
Na jednom drugom forumu na temu ovsenih:
Citat:Zanimljivo je da sam kod jednog naseg clana foruma video u stanu da drzi dzak ovsenih pahuljica od 50kg.
Samo zamislite tu scenu
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 22 Apr 2013 00:05
|
offline
- Pridružio: 02 Maj 2012
- Poruke: 368
|
Da, znam tog lika (nemam pojma o kome se radi) - od tada ga zovu pahuljica
|
|
|
|
Poslao: 14 Jun 2013 10:59
|
offline
- Conte7
- Ugledni građanin
- Pridružio: 18 Jan 2012
- Poruke: 477
|
Dosta vremena sam praktikovao ovsene pahuljice sa mlijekom za doručak, ali posle jednog vremena su mi dosadile i malo sam ih omrzio. Sad sam otkrio novi način da ih spremim koji je mnogo ukusniji i mene drži sitim. Naime, napravim kajganu od par jaja i u to ubacim ovsene, pa na tiganj. Na početku vam možda kajgana neće lijepo ispasti i biće iz 100 djelova, ali steći ćete rutinu vremenom.
P.S. Obavezno nekom lopaticom prevrnite smjesu, da bi se ispržila jednako sa obje strane.
Probajte pa javite utiske!
|
|
|
|
Poslao: 24 Avg 2013 15:54
|
offline
- Acid_Burn
- Moderator foruma
- Glavni moderator foruma Zabava
- Hellraiser
- Demon to some. Angel to others
- Pridružio: 07 Jan 2005
- Poruke: 25503
- Gde živiš: Beneath the Black Sky
|
Ljudi ako kupujete ovsene pahuljice u zdravoj hrani obavezno ih pre potapanja u mleko properite sa vodom jer su prljave i pune prašine ubi bože....
Kada ih operete voda bude siva
|
|
|
|
Poslao: 25 Avg 2013 13:51
|
offline
- Pridružio: 30 Jul 2010
- Poruke: 349
- Gde živiš: mirna bačka
|
Dok sam trenirao moj doručak je u 90% slučajeva bio:ovsene pahuljice50-60gr,tri kuvana jajeta cela,još tri kuvana belanceta,nemasni jogurt.I tako godinama...Mnogo korisna stvar te pahuljice
|
|
|
|
Poslao: 22 Mar 2015 16:25
|
offline
- orion11
- Super građanin
- Pridružio: 12 Avg 2004
- Poruke: 1461
- Gde živiš: Čačak
|
Meni su smetale jer su mi stvarale gorusicu. Nasao sam idealnu zamenu, proso!
|
|
|
|
Poslao: 24 Mar 2015 20:51
|
offline
- tomislav91
- Počasni građanin
- Pridružio: 31 Maj 2008
- Poruke: 885
|
meni idealno je 2.5dcl coko mleka, sa 150-200gr muslija (imam jedan iz nemacke gde ima zobenih, ovsenih, kukuruznih pahuljica, badema, suvog grozdja, lanenog semena i jos nekih stvari), 1 banana, 15g kokosovog brasna i 1,2 belanca Mozda jos malo dcl coko mleka, ako bude gusce
|
|
|
|
Poslao: 27 Jun 2015 14:35
|
offline
- Pridružio: 24 Nov 2014
- Poruke: 131
|
Prvi put cujem za zobne pahuljice jer sam krenuo u teretanu. Nikada do sada se nisam susrecao sa njima. Danas sam kupio neke dve vrste tih zobnih pahuljica po ceni 46 din jedne. Pa me zanima neki recept?
Samo zagrejem mleko i uspem u pola tanjira zobnih pahuljica i to je to? Da li mogu npr dodati kakaoa u zobne pahuljice?
Cak ne znam ni kakav im je ukus jos nisam probao. Ali to su semenke suncokreta spica i ostalog valjda :-) tako da znam ukus
|
|
|
|
Poslao: 27 Jun 2015 21:33
|
offline
- shpongle
- Građanin
- Pridružio: 13 Avg 2009
- Poruke: 221
- Gde živiš: Cacak
|
@dejanko21 klikni ovde http://bfy.tw/Y8y
ja ih jedem sa mlekom, sipam ih u mleko i ostavim 5 min tako i jedem...dodam nekad cimet i med...a sad ih jedem u sejku, smuckam svasta a u ostalom i punu saku ovsenih.
|
|
|
|