Poslao: 28 Sep 2004 22:06
|
offline
- Limit
- Melanholik
- Pridružio: 23 Jun 2004
- Poruke: 3996
|
Vlado, a jel stoji u onoj svojoj tecnosti?.. uh.. ne mogu da se setim kako se zove... Kada je lepo potopljen u nju bude sve OK, bar kod mene.
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 29 Sep 2004 08:55
|
offline
- Pridružio: 28 Apr 2004
- Poruke: 77
- Gde živiš: Kiciner Kenadja via Jankov Most i Prigrevica
|
Razbijac is good...mmmm goooooooooooats
|
|
|
|
Poslao: 29 Sep 2004 09:02
|
offline
- Aleksandra
- Ugledni građanin
- Pridružio: 16 Avg 2004
- Poruke: 463
- Gde živiš: Beograd
|
pa, ima na pijaci za 100 csd posude sa kao vakum poklopcem, one duze traju...
imam savet sta da radis kada zametali sir...ili zazuti, ili sta god....
prvo ga operi ako je jaci, ako opet ima isto, onda ga izmrvi, dodaj ljute papricice so i biber.. i preko toga slatku pavlaku.....to onda traje nekoliko dana posle dana vriska i ekstra je ukusno!...sltka pavlaka ubije jacinu, a mozes da koristis i kao namaz ako sitnije izdrobis sir....to je i super dip fazon kada imas goste i iznezes grickalice:-)
|
|
|
|
Poslao: 29 Sep 2004 09:17
|
offline
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Poruke: 9977
- Gde živiš: Singidunum
|
lol, za goste, bolje nego da se ne baci.
|
|
|
|
Poslao: 29 Sep 2004 09:33
|
offline
- Aleksandra
- Ugledni građanin
- Pridružio: 16 Avg 2004
- Poruke: 463
- Gde živiš: Beograd
|
@ goran - hehehhe, ma nisam tako mislila,....meni se svidja skroz - probaj!
uostalom ja sve naj iznosim mojim gostima i obozavam da im spremam klopu i zavrzlame....a onima kojim treba da se kapne misomor ne zovem u kucu:-))
a da....zaboravih - skini nozem sloj gornji sira i iskoristi za gibu ili proju ili picu, ili za corbu...
|
|
|
|
Poslao: 29 Sep 2004 09:45
|
offline
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Poruke: 9977
- Gde živiš: Singidunum
|
U tom slučaju nadam se da ću biti bar jednom tvoj gost.
|
|
|
|
Poslao: 29 Sep 2004 10:17
|
offline
- VladaPUB
- Legendarni građanin
- Pridružio: 20 Apr 2003
- Poruke: 3360
- Gde živiš: Beograd
|
E problem resen, dobio sam recept pa slusajve: operes sir pod obicnom vodom, u cistu posudu stavis vode i dosta soli, ukutis i opran sir stavis i drzis u tome. RADI !
|
|
|
|
Poslao: 29 Sep 2004 10:17
|
offline
- Aleksandra
- Ugledni građanin
- Pridružio: 16 Avg 2004
- Poruke: 463
- Gde živiš: Beograd
|
najmanji problem ;-) ....vec predlagala da napravimo zurku ali nije registrovano....
@VladaPUB - mozes i da skines slojeve okolo i potopis u maslinovo ulje sa zacinima i maslinkama (sa sve 'vodom' od maslinki)....pa koristis kao sos za salate i opet kao deo gricki za goste (gorane bez komentara i ovo je provereno! - cak prodaju kao fensi gricke po nekim prodavnicama)
ma sve se resava zacinima :-)
a za recept pre, ako ti ljuto nije zanimljivo stavi orahe
a mozes i da ispeces u rerni kriske sa ruzmarinom (ili pohujes - samo je jako i masno)
|
|
|
|
|
Poslao: 30 Sep 2004 09:41
|
offline
- Aleksandra
- Ugledni građanin
- Pridružio: 16 Avg 2004
- Poruke: 463
- Gde živiš: Beograd
|
@goran -hehehehhehe, ma kakva ljutnja....jos sam ja mlada za udaju.... treba se prosetati fino pa onda sesti....
tinu ninu....mycity police - off topic - get outta here!....
@Vlada PUB - feta u vodi (koliko znam feta nije sir za vodu?) ce se umuljaviti posle nekog vremena.....brze je smazi, ili pozovi pomoc, ili preradi :-)
|
|
|
|