Poslao: 01 Avg 2005 14:29
|
offline
- Wolf13
- Počasni građanin
- Pridružio: 16 Okt 2004
- Poruke: 907
- Gde živiš: Subotica
|
Moj prijatelj jede euro-krem sa paradajzom.
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 01 Avg 2005 15:13
|
offline
- beli0135
- Executor
- Pridružio: 03 Jan 2005
- Poruke: 2990
- Gde živiš: Beograd
|
Najludje, ali i jedno od ukusnijih jela koje sam jeo, bilo je u Pekingu (grad, ne restoran).
Piletina pecena u rerni i kasnije uvaljana u med i limun i doprzzena.
Neverovatno koliko je dobro.
Inace, u madjarskoj kuhinji, a baba mi je madjarica, se jede pecena curka sa sosom od visanja, i to je abnormalno dobro. PAZNJA - Piletina ne ide sa tim, samo curka.
E sad zasto, ne znam, ali kombinacija sa curkom je super.
|
|
|
|
Poslao: 01 Avg 2005 16:55
|
offline
- SAnja
- Google master
- Pridružio: 01 Okt 2003
- Poruke: 2383
- Gde živiš: Beograd
|
Citat:Piletina pecena u rerni i kasnije uvaljana u med i limun i doprzzena.
Neverovatno koliko je dobro
@beli0135
To se dosta koristi i u nasoj kuhiji u poslednjih par godina, limun mu da kiselinu a med onaj lep sjaj po i hrskavu kozuricu, probaj jednom da pileca krilca stavis u rernu i pred kraj premazi medom i dopeci jedno 5-10 minuta, odlicnog je ukusa.
Citat:euro krem i parizer moja sestra dok je bila dete
@Jovana
Ja sam jela kao dete parizer za pekmezom od kajsija, odlicna kombinacija, mada to vise ne jedem, a sada jedem pekmez od kajsija, kvasenice (iliti pomfezne iliti beogradski przenice tj hleb potopljen u jaja pa isprzen), sunku i sir, odlicna kombinacija, ali napomena pekmez je bez secera, znaci kiseo.
A kod nas Lala se jedem uz pecenje zimi i kompot od bilo kog voca, taj obicaj smo preuzeli od Madjara.
|
|
|
|
Poslao: 01 Avg 2005 21:13
|
offline
- DR
- Legendarni građanin
- Pridružio: 08 Okt 2004
- Poruke: 5450
- Gde živiš: Beograd
|
Е сад сам се сетио-у мензи су нам давали пасуљ са млевеним орасима.Фууууууујјјјјјјј!
|
|
|
|
Poslao: 01 Avg 2005 21:33
|
offline
- MonaLiza
- Super građanin
- Pridružio: 25 Dec 2004
- Poruke: 1045
- Gde živiš: Musée du Louvre
|
Ja jedem przenice i dzem, uglavnom od kajsija ili marmelada sipak, i obozavam jogurt i smoki!! NJAM, NJAM!
|
|
|
|
|
Poslao: 02 Avg 2005 02:10
|
offline
- DR
- Legendarni građanin
- Pridružio: 08 Okt 2004
- Poruke: 5450
- Gde živiš: Beograd
|
QQ,снуп,јадан твој стомак. А леба и масти и одгоре поспеш шећер?!
|
|
|
|
Poslao: 02 Avg 2005 02:40
|
offline
- Balkanac82
- Legendarni građanin
- Pridružio: 20 Dec 2004
- Poruke: 2887
- Gde živiš: Na Balkanu
|
DR ::А леба и масти и одгоре поспеш шећер?!
Hleba i masti a odozgo luka i posoliš
|
|
|
|
Poslao: 02 Avg 2005 07:11
|
offline
- MoscowBeast
- Nepopravljivi optimista
- Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
- Pridružio: 22 Jun 2005
- Poruke: 7912
- Gde živiš: Moskva, Rusija
|
Mast na hlebu sa tucanom paprikom su jeli nasi roditelji jako cesto... Ranije je margarin bio retkost, a puter skup... I moram da vam kazem da hleb mazan mascu uopste nije los... Vise volim na tostu, ali nema veze
|
|
|
|