Poslao: 16 Apr 2007 13:16
|
offline
- travelino
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 26 Okt 2005
- Poruke: 671
|
@Tamtitam,
kako ti je uspela bez praska za pecivo?
Je l narasla?
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 16 Apr 2007 13:22
|
offline
- Tamtitam
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Legendarni građanin
- Pridružio: 19 Maj 2005
- Poruke: 5224
- Gde živiš: Oslo
|
Nije, al je bila super Ta jaja sam dobro izlupala pa su ona izgleda dala malo na vazdusastosti.
|
|
|
|
|
Poslao: 16 Apr 2007 18:04
|
offline
- Tamtitam
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Legendarni građanin
- Pridružio: 19 Maj 2005
- Poruke: 5224
- Gde živiš: Oslo
|
E bash tako. Ma pita je jedno sjajno jelo koje cak ni ja ne uspevam da pokvarim!
|
|
|
|
|
Poslao: 19 Apr 2007 14:11
|
offline
- Tamtitam
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Legendarni građanin
- Pridružio: 19 Maj 2005
- Poruke: 5224
- Gde živiš: Oslo
|
Evo, morali smo da ponovimo turu juce. Ovog puta sam sam stavila prasak za pecivo. I stvarno je licilo na proju! A bez praska ni nalik! Jos sam se pitala...
lomova, ja koristim samo sodu bikarbonu, al joj tepam 'prasak za pecivo'... Pa sta cu kad kesica od 2 mikrograma praska za pecivo kosta koliko dzak od 50 kila sode bikarbone.
|
|
|
|
Poslao: 19 Apr 2007 15:36
|
offline
- Pridružio: 26 Feb 2007
- Poruke: 220
- Gde živiš: Novi Sad
|
Mmmmm njami njami carska pita ili spanska sto mi pravite zazubice na dijeti sam. Inace najbolja je kad se pravi od svaceg poneceg iz frizidera sto se zatekne: malo pavlake, malo sira ovog onog, malo kiselih paprika, slaninice ili nekih suvaraka uh mogu ja ovako do sutra.Mljac bas bih je jela
Dopuna: 19 Apr 2007 15:36
a da meni je najbolja kad se stavi lapo obicnog lapo kukuruznog brasna.uf jos ako je sir malo kiseoooo.
|
|
|
|
|
|