Poslao: 16 Jul 2012 11:30
|
offline
- NN306
- Novi MyCity građanin
- Pridružio: 19 Jul 2010
- Poruke: 4
|
curetina sa mlincima!
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 31 Jul 2012 19:56
|
offline
- dgcr
- Ugledni građanin
- Pridružio: 05 Maj 2010
- Poruke: 349
- Gde živiš: Bijeljina, Republika Srpska
|
Piletina u prasetini, mmm...
|
|
|
|
Poslao: 31 Jul 2012 19:57
|
offline
- Acid_Burn
- Moderator foruma
- Glavni moderator foruma Zabava
- Hellraiser
- Demon to some. Angel to others
- Pridružio: 07 Jan 2005
- Poruke: 25503
- Gde živiš: Beneath the Black Sky
|
dgcr ::Piletina u prasetini, mmm...
Holesterol u krvnim sudovima.....
|
|
|
|
Poslao: 31 Jul 2012 23:09
|
offline
- Hibrid98Files
- Elitni građanin
- "Psychopath"
- Més que un club
- Pridružio: 07 Jul 2012
- Poruke: 2168
- Gde živiš: Barcelona,Spain
|
Sutra Rostilj,mmm...
Uz to Coca Cola
|
|
|
|
Poslao: 31 Jul 2012 23:24
|
offline
- angelika
- Super građanin
- Pridružio: 29 Feb 2012
- Poruke: 1107
- Gde živiš: na grani-ci
|
Sataras ili djuvec...zavisi kako ga ko zove, onaj prosti najprostiji, sa krupno secenim lukom, paprikom, celim sitnijim paradajzom, prlog baren ceo krumpir ili pirinac i malo, malo sira...koliko god zvuci ludo jos uz to jedem svez paradajz..MOJ! Volovsko srce onaj debeli socni..fuu volem..
|
|
|
|
|
|
Poslao: 03 Avg 2013 21:21
|
offline
- Neprimetna
- Legendarni građanin
- Pridružio: 04 Dec 2008
- Poruke: 4106
|
angelika ::Sataras ili djuvec...zavisi kako ga ko zove, onaj prosti najprostiji, sa krupno secenim lukom, paprikom, celim sitnijim paradajzom, prlog baren ceo krumpir ili pirinac i malo, malo sira...koliko god zvuci ludo jos uz to jedem svez paradajz..MOJ! Volovsko srce onaj debeli socni..fuu volem..
Jeste prost ali je super.
Malo drugačije ga pravim, princp je isti.
Iseckam sitnije luk, ali dosta, paprika može malo krupnije, paradajz obavezno krupno sečen i oljušten. Kada se ukrčka dodam nekoliko ulupanih jaja da se sve lepo poveže.
angelika :: Jednostavnost je kraljica kuhinje..i ne samo nje.. ;]
Lepo rečeno, angelika : )
Malo kasnije počinjem da pripremam punjenu papriku za sutrašnji ručak.
O načinu pripreme smo već pisali.
|
|
|
|
|
Poslao: 09 Okt 2019 08:45
|
offline
- natrix
- Zauvek prijatelj foruma
- Pridružio: 21 Nov 2007
- Poruke: 2196
|
Grašak sa noklicama
Uz to mogu faširane i kupus salata
Čorbast grašak u koje se kad je skoro gotov spušta sa dve kašike, /supene ili kafene/ testo tako da formira knedle od testa, mogu biti veće i manje.
Testo za noklice se pravi od brašna, jednog jajeta malo ulja doda se soli i malo praška za pecivo. Može se dodati u testo i majčina dušica npr ili biber.
Smesa mora biti ni tvrda ni mekana, kako bi i noklice koje se kuvaju bile mekane a ne žilave ili se raspale.
Grašak začiniti svežim peršunom, bosiljkom ili mirođijom
|
|
|
|