|
Poslao: 09 Sep 2006 23:13
|
offline
- life
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Super građanin
- Pridružio: 13 Feb 2006
- Poruke: 1307
|
Sutra pravim Bocketove tortilje,ali nisam jos odlucila sta da stavim u njih.Ima li neko
|
|
|
|
Poslao: 10 Sep 2006 21:34
|
offline
- ne znam bre
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 05 Maj 2006
- Poruke: 568
|
A ja u sataraš iliti bećarac, pre jaja, narendam feta sir, pa tek onda dodam jaja. MMMM, kako je to dobro.
|
|
|
|
Poslao: 09 Nov 2006 22:04
|
offline
- life
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Super građanin
- Pridružio: 13 Feb 2006
- Poruke: 1307
|
Evo jedan predlog,recept sam videla na tv,pravila ga i zaista je super
Pilece belo meso istuci sa maljem i posoliti.
500 gr mlevenog mesa zaciniti sa - so,biber, aleva paprika, malo vegete i malo karija
Uzeti belinu i staviti je na celofan tako da od nje moze da se pravi rolat
mleveno meso staviti isto na celofan istapkati ga isto kao za rolat i staviti mlev. meso preko beline...
4 sargarepe skuvati i
4 kisela krastavca poslagati na meso i sve zajedno urolovati i peci u rerni u podmazanom plehu.Rolat prekriti sa folijom kad je skoro peceno skinuti foliju
da rolat dobije rumenu boju.Ostaviti da se ohladi i zatim ga iseci...Izgleda dekorativno i naravno ukusno je.
|
|
|
|
Poslao: 10 Nov 2006 00:39
|
offline
- Fej
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Super građanin
- Pridružio: 25 Mar 2004
- Poruke: 1293
|
super recept life..mogla bih to sutra da probam, posto je mama najavila za sutra 'lovacki dan'.
Sta ko ulovi u frizideru...
|
|
|
|
Poslao: 10 Nov 2006 16:29
|
offline
- life
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Super građanin
- Pridružio: 13 Feb 2006
- Poruke: 1307
|
Fej ::super recept life..mogla bih to sutra da probam, posto je mama najavila za sutra 'lovacki dan'.
Sta ko ulovi u frizideru...
ja sam se isto iznenadila kad sam probala rolat,malo mi je bilo cudno kako sargarepa i kiseli krastavac ali kad sam probala mmm odusevila sam se zato sad kukam moram opet na dijetu
|
|
|
|
Poslao: 10 Nov 2006 22:27
|
offline
- MoscowBeast
![Male](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Nepopravljivi optimista
- Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
- Pridružio: 22 Jun 2005
- Poruke: 7912
- Gde živiš: Moskva, Rusija
|
Varijanta tog rolata ima da se kupi u samoposluzi kod mog posla. Variranje je u tipu mesa (koriste govedinu i umesto mlevenog mesa su pecurke), ali isto ima sargarepa i kiseli krastavac unutra. I variranje je sto ga ne uviju u rolat, nego manje govedje snicle uviju ko sarmicu i ne peku nego uvaljaju u brasno i jaja i isprze. Jes malo ko djon (kapiram da bi u originalu bolje isla teletina), ali je ukusno! I ide boli glava sa salatom od slatkog kupusa izmesanog sa malo paprika, sargarepe i luka (seckano na stapice), par zrna brusnica (daju kuselinu umesto sirceta) i malo soli i ulja.
Eto ideje za rucak sutra
|
|
|
|
Poslao: 11 Nov 2006 15:17
|
offline
- Pridružio: 11 Sep 2006
- Poruke: 60
- Gde živiš: Beograd
|
Evo nesto sto ja pravim u zadnje vreme.
Ostavim pasulj preko noci u vodi, vodu posle bacim i prokuvam pasulj 10tak minuta.Bacim vodu, pasulj zadrzim (logicano ), stavim ga u tiganj u kome sam rastopio dve kasike margarina/putera i proprzio manju glavicu crnog luka i przim ga. Dodam i malo vode (ne vise od deci), crnu tucanu papriku(ljutu), kecap (paradajz sos), biber i ruzmarin tek toliko da zamirise.
Przim 20-30 minuta.
Smazem u slast.
Pasulj ne bude ni mek ni tvrd nego onako nesto izmedju a ukus je fantastican (barem meni)..
Probyte pa mi recite kako vam se svidelo..
|
|
|
|
|
Poslao: 17 Sep 2007 21:59
|
offline
- ne znam bre
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 05 Maj 2006
- Poruke: 568
|
Riba je zdrava i treba je jesti bar jedanput nedeljno.
Zato ja predlažem:
Oljuštiti krompir i šargarepu i iseckati ih na kockice, crni luk iseckati na listiće. Sve posoliti, začiniti po ukusu i malo nauljiti maslinovim uljem i izmešati. Masu poredjati u pleh. U ovo "zabosti" bilo koju ribu, ali je bitno da budu fileti, odnosno da riba ne bude "debela" (naravno, i ribu pre toga začiniti i malo poprskati maslinovim uljem). Pleh prekriti alu folijom i peći u rerni 45 minuta poklopljeno, a zatim i otklopljeno pola sata (otprilike dok se ne uhvati korica)!
E, pa dragi moji, prijatno vam bilo
|
|
|
|