Za "očajne domaćice"

3

Za "očajne domaćice"

offline
  • Pridružio: 04 Dec 2008
  • Poruke: 4103

kukala mi majka ::Ma dajte neki recept sto se lako sprema, sto se ne pece, i po mogucnosti napisan jezikom kojim svi pricamo, a ne samo kuvari... (Nasla sam jedan recept koji bi mi odgovarao da ne pise "ispasirati paradajz"-Ako ja znam sta sa paradajizom da radim, crkla)... Ja crko' gladna, smilujte se... Sad


Parče hleba premazati svinjskom mašću, posoliti, može i crvene sitne paprike ko voli. Odlično se slaže uz salatu od svežeg paradajza, nepasiranog!
Jelo je starinsko, ukusno, ne peče se, a mislim da je razumljivo i napisano : ))



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 29 Nov 2012
  • Poruke: 370

PASIRANJE, PASIRATI je izraz koji se koristi kada neku namirnicu treba propustiti kroz žičanu cediljku, đevđir, pasir mašinu, itd. Ono što radite kuvanom krompiru kada ga pripremate za pire - to je jedan način pasiranja.



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1071 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 3 sakrivenih i 1036 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: asdfjklc, Ben Roj, bojan_t, djboj, dozorni, Georgius, ILGromovnik, indja, Kaplar2, koom0001, laganini123, MB120mm, Metanoja, MikeHammer, Milometer, milos.cbr, milos97, mkukoleca, moldway, nenad81, Neutral-M, nikoladim, Parker, Prašinar, royst33, ruso, Skywhaler, sosko, Vlada1389, Vlada78, x9, zillbg