|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 18 Jul 2019 09:17
|
offline
- ivance95
- AMF pripravnik
- Pridružio: 04 Jul 2011
- Poruke: 5424
|
Osnova su luk i meso... Dosta luka i dosta mesa. I ja obično stavim 1:1...
Ubacim i još neko povrće, pečurke, šargarepu, obično dodam i paradajz, ali ne sok, nego ili sveži, ili iz konzerve, ali ceo, da ga ja usitnim... Malo ljute...
Vodu dodam, ali malo, ne volim previše redak gulaš, a ne volim ni da dodajem brašno/prezle.
Sad je bio teleći, sa tikvicama...
Evo već sam ogladneo, a ručak tek za 2h.
Ja nemam ekspres, planiram da kupim, deluje kao dobra investicija...
Od šerpa imam sve tri, malu, srednju i veliku.
|
|
|
|
Poslao: 18 Jul 2019 09:21
|
offline
- Sagacity
- Elitni građanin
- Pridružio: 27 Feb 2013
- Poruke: 2318
- Gde živiš: Zapadna Srbija
|
Osnova je i moja to i eventualno neki paradajz. Ništa više. Bez zaprške jer je pravi gulaš bez zaprške.
Ekspres lonac je dobra investicija, samo treba znati odabrati. I treba steći rutinu koliko kako itd. Najbolji su oni koji imaju mogućnost kuvanja na niskoj temperaturi, u kojima se jelo kuva u sopstvenom soku. Plus da ima mogućnost dinstanja.
|
|
|
|
|