Offtopic na link....

123

Offtopic na link....

offline
  • Pridružio: 04 Jul 2011
  • Poruke: 5424

Amater. Mr. Green



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Fil  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Jun 2009
  • Poruke: 16586

I moje perje je letelo LOL

Sad mogu samo listovi da stradaju Mr. Green
Ali ih zato čuvam Mr. Green



offline
  • vampire and philosopher, problem owner©smt, racist/fascist hunter on duty©t
  • Pridružio: 13 Dec 2013
  • Poruke: 8798
  • Gde živiš: Esgaroth

ivance95 ::Amater. Mr. Green... и минималиста... Mr. Green

offline
  • Pridružio: 12 Okt 2010
  • Poruke: 10910

ivance95 ::Amater. Mr. Green

Ti si taj post roknuo dok je sve još bilo u žiži.
(Otud Sale s kokicama smešak)

Sky je svoj, proračunato, proturio kad se sve o'ladilo Mr. Green

offline
  • Pridružio: 04 Jul 2011
  • Poruke: 5424

Pa to i jeste poenta, nije zanimljivo kad se sve ohladi. Mr. Green Mr. Green

offline
  • Pridružio: 04 Jul 2011
  • Poruke: 5424

https://www.mycity.rs/Pricaonica/Pokloni-pesmu-clanu-foruma_69.html#p1919422

Šta ću, dugo se kuvao gulaš, a ja se jedva suzdržao da ne smažem jedan tanjir. Mr. Green

offline
  • Pridružio: 27 Feb 2013
  • Poruke: 2318
  • Gde živiš: Zapadna Srbija

Imam neku ekspres šerpu u kojoj može i da se dinsta. Milina. Obožavam i ja gulaš. Njega pravim bez vode ili eventualno vrlo malo vode. Zavisi i od mesa i od luka... (koliko mesa, toliko luka). Strpam to u tu šerpu stavim na dvojku (ringla od 1-9) i bude lepo krčkano za nekih 35 minuta...Šerpa je takva da se kuva lagano, odnosno dinsta u sosptvenom soku.
Najlepši je gulaš na šporetu na drva, onako prirodno iskrčkan, ali i ovo je sasvim ok.
Inače, jednom ću otvoriti temu, šta imate sve u kuhinji...Laughing Pošto ja imam svakakvih i šerpa i aparata....Samo da skratim vreme....Laughing

offline
  • Pridružio: 04 Jul 2011
  • Poruke: 5424

Osnova su luk i meso... Dosta luka i dosta mesa. Mr. Green I ja obično stavim 1:1...
Ubacim i još neko povrće, pečurke, šargarepu, obično dodam i paradajz, ali ne sok, nego ili sveži, ili iz konzerve, ali ceo, da ga ja usitnim... Malo ljute...
Vodu dodam, ali malo, ne volim previše redak gulaš, a ne volim ni da dodajem brašno/prezle.

Sad je bio teleći, sa tikvicama...
Evo već sam ogladneo, a ručak tek za 2h. Mr. Green

Ja nemam ekspres, planiram da kupim, deluje kao dobra investicija...

Od šerpa imam sve tri, malu, srednju i veliku. LOL

offline
  • Pridružio: 27 Feb 2013
  • Poruke: 2318
  • Gde živiš: Zapadna Srbija

Osnova je i moja to i eventualno neki paradajz. Ništa više. Bez zaprške jer je pravi gulaš bez zaprške.
Ekspres lonac je dobra investicija, samo treba znati odabrati. I treba steći rutinu koliko kako itd. Najbolji su oni koji imaju mogućnost kuvanja na niskoj temperaturi, u kojima se jelo kuva u sopstvenom soku. Plus da ima mogućnost dinstanja.

offline
  • Fil  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 11 Jun 2009
  • Poruke: 16586

https://www.mycity.rs/Ostalo/Poruka-dana_728.html#p1919553

Never stop dreaming like an ... a d u l t. Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1112 korisnika na forumu :: 32 registrovanih, 3 sakrivenih i 1077 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Bickoooo, Brana01, ccoogg123, crnitrn, Džordžino, Fisherman, GhostOfSparta480, HrcAk47, ivan1973, jackreacher011011, Kriglord, kybonacci, laganini123, laki_bb, Metanoja, milenko crazy north, mocnijogurt, mrav pesadinac, nemkea71, Nikola70, Petarvu, Povratak1912, Romibrat, sabros, stagezin, stegonosa, stokssone, Tvrtko I, vathra, wizzardone, wolverined4, ZetaMan