Poslao: 08 Maj 2016 23:11
|
offline
- Jovo93
- Počasni građanin
- Pridružio: 03 Jan 2011
- Poruke: 997
|
Брдо и кромпир имате а и оба заједно тако да тражи даље...
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
|
|
Poslao: 09 Maj 2016 06:23
|
offline
- Skywhaler
- Moderator foruma
- vampire and philosopher, problem owner©smt, racist/fascist hunter on duty©t
- Pridružio: 13 Dec 2013
- Poruke: 8798
- Gde živiš: Esgaroth
|
музички интермецо:
Види шта смо му урадили од теме, мама... Ма-ма-ма-ма-ма...
Види шта смо му урадили од теме ми...
|
|
|
|
Poslao: 09 Maj 2016 10:17
|
offline
- Ričard
- Lavlje srce
- Supermoderator
- Zver!
- Electro maintenance engineer
- Pridružio: 28 Nov 2006
- Poruke: 13745
- Gde živiš: Vršac
|
Sagacity ::
Ma meni je svejedno koje ću pire da klopam, da l' od brđanskog il od pločastog krompira. Svejedno je. Ukusna su oba. Nego....Jovo je prvi prijavio pire i recept za isti.
Nikako nisu isti. Ja više volim pire od crvenog krompira, u stvari beli retko i koristim. Još kada se u pire doda kajmak...
|
|
|
|
Poslao: 09 Maj 2016 12:21
|
offline
- vinted
- Super građanin
- Pridružio: 11 Jul 2015
- Poruke: 1321
- Gde živiš: Univerzum br.8
|
Posle prijatnog muzičkog intermeca ispred naših ekrana uz koji smo se opustili svi, neko uz čips, neko uz pire, neko je učio, neko otišao do wc-a...
da mi nastavimo tamo gde smo stali.
vidim da su se ovde potkrale neke greške, pa je rad da ih ispavimo. Znate ono preciznost je bitna, da ljudi ne pomisle da Zemlja ima neki drugačiji oblik od onog koji ima, a koji još nije dokazan.
bre kakva formulacija
e sada da se vratim na greške na koje sam uočio
1-va greška
Citat: Ričard: Ja više volim pire od crvenog krompira, u stvari beli retko i koristim. Još kada se u pire doda kajmak...
ovo je @Jovo93 recept, te se ovakav pire zove Jovov pire ili jednostavno pire majstora pirea
to su osnove!
2-ga greška
je nastala iz neznanja, odnosno odlaska u wc i teškog rada u istome kada je @Lancerux napisao da je @Panonsky majstor pirea, što je veliki minis i ne poznavanje materije, ali rešili smo to kasnije, nego je tada Panosky napisao sledeće:
Citat: Možda samo onog "minut pirea"...
Pa ovako @Panonsky da bi bio priznat kao "majstor minut pirea" moraš da napišeš recept kako ga praviš. Na primer u ključalu vodu ubacim jedan ravan krompir, budilnik namešten da zvoni na jedan minut (možda nešto drugo) i ostale sastojke po potrebi..." pa kako recept ide dalje...
Mislim da sam lepo ukazao na ove greške koje bi trebalo ispraviti.
|
|
|
|
Poslao: 09 Maj 2016 18:58
|
offline
- Jovo93
- Počasni građanin
- Pridružio: 03 Jan 2011
- Poruke: 997
|
Ričard ::Nikako nisu isti. Ja više volim pire od crvenog krompira, u stvari beli retko i koristim. Još kada se u pire doda kajmak...
На прву реченицу ћу да зажмурим али само због друге
|
|
|
|
Poslao: 09 Maj 2016 22:21
|
offline
- Panonsky
- Verni jaran gazda Pece
- ... i pozdravite Vašu mamu...
- Mi smo sve podigli u ovom gradu.
- Pridružio: 20 Mar 2006
- Poruke: 3926
|
vinted ::Pa ovako @Panonsky da bi bio priznat kao "majstor minut pirea" moraš da napišeš recept kako ga praviš. Na primer u ključalu vodu ubacim jedan ravan krompir, budilnik namešten da zvoni na jedan minut (možda nešto drugo) i ostale sastojke po potrebi..." pa kako recept ide dalje...
Mislim da sam lepo ukazao na ove greške koje bi trebalo ispraviti.Ako baš morate znati, ja sam očajan pire majstor. Ni onaj "minut pire" što pakuju ko kornfleks u kutije mi ne uspe baš kako treba. Jestivo, ali... Nije to - to! Metnem ja i maslac i mleko i onaj "kornfleks" i iseckam šunku na kockice, propržim na luku i sve to smešam i... Nije to ni tako loše. ALI...
Držim se ja kronpira na tepsiji, slike ste videli, sastojke znate, dokazano i provereno radi!!! Nije baš za minut, treba kronpire oguliti, povaditi one crne crvljive delove, lepo to naseći na "dinare", složiti, paziti i... Dok se to skrčka popiješ rakiitzu!
|
|
|
|
Poslao: 09 Maj 2016 23:18
|
offline
- Dusan
- SuperModerator
- Supermoderator opštih foruma
- Pridružio: 26 Jul 2006
- Poruke: 11118
|
vinted ::...Pa ovako @Panonsky da bi bio priznat kao "majstor minut pirea" moraš da napišeš recept kako ga praviš...
Pa po ciganjskom recepatu koji počinje 'vako:
- Ukrasti negde 10 krompira (boja nevažna)...
|
|
|
|