Bez tebe Majstoru nema ove teme i još mnogo toga !!!
Živeo brdjanski krompir, pire od brdjanskog krompira i sve sa brda uključujući i jagnjetinu!!!
Živeo Majstor Pirea!!!
@Sagacity
Na tebe se ne odnosi ono napisano! To je samo priča za malu decu pred spavanje
Sagacity ::Ne, ja nisam neutralna...Ja balansiram... Pravim ravnotežu...
A pa nismo te pitali gde si bio....
A gde si bio ?
(šalim se naravno )
Ако сам мајстор пиреа онда смем сам себе да питам и сам себи да одговарам уз то сам и сам на страни брђана. Ови остали или се разбежали или млаки некако чим дозвољавају да им се овако равнокромпираши ширте по теми.
Видиш како колега винтед то лепо капира, само где нађе овог?
Шта питаш мене? Ја сам био оправдано одсутан а сад кад сам се вратио нисам је затекао у кухињи.
Зна се ко зна судбину буталице али тога нема или неће да се јави.
Nuzgred, ravničarska smokva na pesku daje više smokava po stablu i veću gramažu po komadu. Vrlo kvalitetna i izdašna zemlja u ravnici povećava plodnost smokava. Ravničarski kronpir je naravno već odavno dokazat naučno i praktički.
Jovo93 ::Мене интересује тај сок од смокве па нек је и равничарски ионако ми се не коси са кромпиром. Smokve se ne kose, beru se... Pa se pravi sok. Od krompira može da se kosi samo gornji deo, kronpir se vadi. Iz zemlje.