Taj ludi svet

2

Taj ludi svet

offline
  • RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2841
  • Gde živiš: Around Belgrade

Mozda ste culi,vest nije nova,ali za sve one koji ne znaju ...

Citat:Osnovne škole u Velikoj Britaniji pokrenule projekat "Nema autsajdera"

Homoseksualnost kao stil života

Glavni ciljevi projekta su sprečavanje maltretiranja dece gej roditelja, ili dece za koju njihovi vršnjaci smatraju da su homoseksualci
London - Nekoliko osnovnih škola u Velikoj Britaniji uvelo je kao školsku literaturu priče sa gej i lezbijskim likovima, kako bi se najmlađi upoznali sa homoseksualizmom kao životnim stilom. U školski program uvrštene su priče poput "Kralj i kralj" o gej princu ili "Za tango je potrebno troje" o gej pingvinima koji se zaljubljuju i podižu usvojeno dete. Projekat pod nazivom "Nema autsajdera" vredi 1,16 miliona dolara i ima podršku Ministarstva obrazovanja. Cilj programa je, kažu njegovi autori, da pomogne školama da se priviknu na nova pravila promovisanja homoseksualizma kao načina života. Program je izazvao bes mnogih koji smatraju da je reč o neprihvatljivoj homoseksualnoj propagandi, pa i zlostavljanju dece. Predstavnici projekta "Nema autsajdera" odbacuju kritike i kažu da su deca dobro prihvatila program. Oni navode da su u jednoj školi koja učestvuje u projektu mališani iskoristili predložak "Kralja i kralja" i napisali alternativne verzije "Pepeljuge".
Velika Britanija je 2003. ukinula zakon kojim se lokalnim vlastima zabranjuje promovisanje homoseksualizma kao životnog stila, a projekat "Nema autsajdera" je prvi pokušaj da se gej pitanja uvedu u osnovne škole. Autori projekta tvrde da je on inspirisan izjavom južnoafričkog arhiepiskopa i dobitnika Nobelove nagrade Dezmona Tutua koji je 2004. rekao: "Svi su insajderi, nema autsajdera - bilo da je reč o veri, boji, polu ili seksualnosti". Direktorka projekta Elizabet Atkinson objašnjava da je jedan od glavnih ciljeva projekta sprečavanje maltretiranja dece homoseksualnih roditelja, ili dece za koju njihovi vršnjaci smatraju da su gej. "Želimo da stvorimo okruženje u školi gde niko neće biti autsajder", kaže ona. Beta


19.3.2007.

http://www.danas.rs/20070319/evropa1.html



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • eca  Female
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 24 Feb 2007
  • Poruke: 631

Do kraja ce vecina, koja se jos uvek drzi klasicnih porodicnih vrednosti, biti ugrozena i diskriminisana od strane agresivne gej manjine! Ovaj svet ide u ludilo. Nemam nista protiv ljudi drugacije seksualne orijentacije, ali samo dotle dok ne ugrozavaju moju ravnopravnost.



offline
  • Pridružio: 11 Apr 2007
  • Poruke: 163
  • Gde živiš: Novi Grad Republika Srpska

TREBA deca da uče da je gej okej bolesnici totalni a ARNI je debil naj običniji.

offline
  • Pridružio: 28 Maj 2006
  • Poruke: 1536
  • Gde živiš: Seven holy paths to hell

njuškalo ::TREBA deca da uče da je gej okej bolesnici totalni a ARNI je debil naj običniji.
sta ce biti kad svi postanu gejovi i lezbejke? Shocked Laughing Laughing

offline
  • Daktilograf 21. veka
  • Pridružio: 17 Maj 2007
  • Poruke: 2766
  • Gde živiš: Apsurdistan

Kad odem gore poslednja molba 'Gospode ne vracaj me dole'!!!!!!!!!!!!!
Exclamation Shocked Question Evil or Very Mad Shocked Exclamation Question Idea Twisted Evil

offline
  • Pridružio: 14 Mar 2004
  • Poruke: 1190
  • Gde živiš: Ispod nivoa mora

Janki90 ::njuškalo ::TREBA deca da uče da je gej okej bolesnici totalni a ARNI je debil naj običniji.
sta ce biti kad svi postanu gejovi i lezbejke? Shocked Laughing Laughing


Bice sta je i bilo sa dinosaurusima Confused

offline
  • RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2841
  • Gde živiš: Around Belgrade

24th October 2007

Oduzeto im starateljstvo nad detetom jer su odbili da promovisu homoseksualnost

Citat:They are devoted foster parents with an unblemished record of caring for almost 30 vulnerable children.

But Vincent and Pauline Matherick will this week have their latest foster son taken away because they have refused to sign new sexual equality regulations.
To do so, they claim, would force them to promote homosexuality and go against their Christian faith.

The 11-year-old boy, who has been in their care for two years, will be placed in a council hostel this week and the Mathericks will no longer be given children to look after.

The devastated couple, who have three grown up children of their own, became foster parents in 2001 and have since cared for 28 children at their home in Chard, Somerset.

Earlier this year, Somerset County Council's social services department asked them to sign a contract to implement Labour's new Sexual Orientation Regulations, part of the Equality Act 2006, which make discrimination on the grounds of sexuality illegal.

Officials told the couple that under the regulations they would be required to discuss same-sex relationships with children as young as 11 and tell them that gay partnerships were just as acceptable as heterosexual marriages.

They could also be required to take teenagers to gay association meetings.

When the Mathericks objected, they were told they would be taken off the register of foster parents.

The Mathericks have decided to resign rather than face the humiliation of being expelled....

Opširnije

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/new.....rtComments

Citat: Nemacko ministarstvo za porodicne odnose podrzava pedofiliju

Nemačka federalna institucija podređena Ministarstvu za porodične odnose, objavila je pamflet kojim motivišu očeve da se angažuju u “masiranju polnih organa” svojih kćerki
Nemačka federalna institucija podržava incestualnu pedofiliju
translation from Polish "Rzeczpospolita" daily ^ | July 9, 2007 | Aleksandra Rybinska
Posted on 07/29/2007 4:42:30 AM PDT by JoAnka
Ovo je prevod članka iz poljskih dnevnih novina "Rzeczpospolita".


Nadležni organi ohrabruju na ‘igranje doktora’

Nemačka federalna institucija podređena Ministarstvu za porodične odnose, objavila je pamflet kojim motivišu očeve da se angažuju u “masiranju polnih organa” svojih kćerki

„Očevi ne posvećuju dovoljno pažnje klitorisu i vagini svojih kćerki. Njihova maženja previše retko pripadaju ovim regionima, dok je ovo jedini način da devojčice budu u stanju da razvoju osećaj ponosa prema svom polu” – ovo je citat iz „Ljubav, telo i igranje doktora” - brošure objavljene od Nemačkog federalnog centra za zdravstveno obrazovanje (BZgA). Ova publikacija je upućena roditeljima dece starosti 1-3 godina.

Prema autorima pamfleta, za zdrav razvoj deteta je važno da njen otac pokaže koliko je ponosan na činjenicu da je devojčica. Najbolje je, kada on to radi koristeći svoje ruke: „Deca dodiruju sve delove tela svojih očeva, ponekad ga i uzbuđujući. Očevi bi trebalo da rade isto.”

Brošura takođe obaveštava da majke često detetovom penisu daju ime kućnog ljubimca, dok međutim polni organi devojčice ne dobijaju imena puna ljubavi. Kao rezultat, devojčice počinju da misle da su one gore od dečaka. Eto zašto očevi treba da smisle imena puna ljubavi za kćerkinu vaginu, na primer da je nazovu „kotlić meda”.

Autori pamfleta savetuju roditelje da dozvole „neograničenu masturbaciju” deteta: „Ukoliko devojčica ubacuje predmete u svoju vaginu, roditelji bi trebalo da intervenišu samo ukoliko postoji rizik da se povredi, na primer kada su usne njihovih vagina natečene od trljanja na ručkama stolice. Tada morate reći detetu da se dalje ne povređuje, i u isto vreme objašnjavajući da je stimulisanje polnih organa u redu.”

„Ne” inhibicijama

Masturbacija i dodirivanje polnih organa od strane roditelja pretpostavljeno je da spreči seksualne inhibicije deteta u odraslom dobu: „Deca treba da nauče da ne postoji stvar kao što su sramni delovi tela. Telo je dom, na koji treba da ste ponosni.”

Pesme o vagini

BZgA takođe ima dobar savet za roditelje malo starije dece. Nedavno, kancelarija je objavila priručnik o polnom razvoju dece u obdaništu. U njemu, roditelji mogu da pročitaju da je oponašanje pokreta pri seksualnom činu preporučljivo za razvoj 4-godišnjaka.

Zajedno sa priručnikom, kancelarija je rasturila I knjigu pesama, uključujući „Nos, trbuh i zadnjica”. Jedna od pesama glasi: „Kada dodirnem moje telo, otkrivam šta imam. Ja imam vaginu, jer ja sam devojčica. Vagina nije samo za piškenje. Kada je dodirnem, osećam prijatno podrhtavanje.”

Brošura BZgA se obavezno čita u 9 nemačkih zemalja. Koristi se za obuku negovateljica, vaspitačica i učitelja u osnovnim školama. Preporučena je od mnogih organizacija koje se zvanično bore protiv pedofilije, kao što je German Kunderschutzbund. BZgA, koja je zvanično podređena Ministarstvu za porodične odnose, I rasturaju milione primeraka ove 40-strane brošure svake godine.

Perverzan um

Razna mišljenja mogu da se nađu na nemačkim internet forumima. „Užasno”, „perverzno” i „šokantno” – je kako korisnici interneta reaguju najčešće.

Psiholozi imaju slično mišljenje. – Ovo je bolestan pogled na realnost. Deca ne bi trebalo da budu obrazovana o tome na takav način. Moraš da imaš perverzan um da bi mogao tako nešto da napišeš – izjavila je predavač na kliničkoj psihologiji Katoličkog Univerziteta u Lublinu za „Rzeczpospolita”.

BZgA pobija optužbe. – Deca su polna bića I sve vreme traže ispunjenje svojih potreba – izjavio je zvaničnik BZgA Eckhardt Scheffer za „Rzeczpospolita”. – Nije na roditeljima da dozvole ono šta je loše, već na onima koji su to našli za pogrešno.

ALEKSANDRA RYBIŃSKA


prevedeno sa http://www.medicinari.com/

Hvala članu knkswviz na informacijama.

offline
  • Pridružio: 23 Jun 2004
  • Poruke: 3996

Citat: „Deca dodiruju sve delove tela svojih očeva, ponekad ga i uzbuđujući. Očevi bi trebalo da rade isto.”

Shocked

Moj mozak ovo ne moze da prihvati kao normalno, niti ce ikada!

offline
  • Pridružio: 03 Apr 2004
  • Poruke: 4513
  • Gde živiš: Novi Sad

E lude li odluke.... samo sam jos srecniji zasto ne zivim tamo

offline
  • RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2841
  • Gde živiš: Around Belgrade

Citat:Moj mozak ovo ne moze da prihvati kao normalno, niti ce ikada!
Meni je bilo muka već na početku,tako da nisam čitao dalje.

Dobro je da neko ima želudac da pročita ceo tekst do kraja.

Dopuna: 26 Okt 2007 23:21

Citat:Zbog crtaća Britanci usvajaju pacove

London - Prodaja pacova kao kućnih ljubimaca znatno je povećana u Britaniji, od kada se u bioskopima pojavio crtani film "Mućkalica" o pacovu iz pariske kanalizacije koji mašta da postane vrhunski kuvar.
Lanac za prodaju kućnih ljubimaca "Pets et houm" saopštio je da je prodaja pacova povećana za 50 odsto, otkako je u bioskope stigao crtać - od tada je prodato više od 2.000 komada tih glodara. Lansiranju nove mode doprinele su i slavne holivudske ličnosti kao što su Paris Hilton, Nikol Riči i Andželina Džoli, koje su takođe usvojile tu vrstu životinja, dodala je kompanija "Pets et houm". Kompanija je upozorila kupce da pacovi nisu jednostavni za uzgoj.
- Ne želimo da pacovi postanu žrtve nove mode zbog nekog filma. Svi znaju šta se desilo sa Nindža kornjačama i kakvu su tužnu sudbinu doživele mnoge vodene kornjače - izjavio je Stiv Ferbern, portparol kompanije "Pets et houm". Beta-AFP

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 820 korisnika na forumu :: 7 registrovanih, 3 sakrivenih i 810 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: darkojbn, loon123, mnn2, Nikola70, ozzy, panzerwaffe, Tvrtko I