Cwshredder - Dobar "Browser hijacker remover"

1

Cwshredder - Dobar "Browser hijacker remover"

• Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Gde živiš: Singidunum

http://www.intermute.com/spysubtract/cwshredder_download.html

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 26 Feb 2004

Skida se...Javicu vam utisak

• Pridružio: 18 Apr 2003
  • Gde živiš: Beograd

mislim da je taj program samo za browser hijackere..

• Goran 

U pravu si Bone.
Eto da ispravim naslov kako bi trebalo.

Jel mozete da pojasnite o cemu se radi?

• Đuro Glumac
  • dipl. ing. informatike
  • Pridružio: 08 Feb 2004
  • Gde živiš: ApAtIn

Radi se o cleaneru, ali ne bas klasicnom cleaneru koji brise Spyware. Znaci ovo je Brower Hijack cleaner. Znaci brise gluposti koje pokupi tvoj browser. Jedna od tih "gluposti" moze biti homepage u tvome browseru i sl.

• Goran 

"Browser Hijacker" je program koji se bez korisničkog znanja instalira i zatim prepodesi ili resetuje setovanja "Internet Browser"-a, zatim "Favorites" i konačno "Home Page", najčešće Internet Explorer-a jer je on totalno podložan tim stvarima.
Nevolja je što on uvek vraća "Home Page" koji mu je unapred prepodešen ma kolko mi pokušavali ručno da to promenimo jer u pozadini on to stalno vraća.
Zato se mora naći pravi "Hijacker Remover" za novonastali problem.
A dok se to ne desi moja preporuka je promeniti program sa kojim ste na netu.

Razumem sada.Skinuo sam program.

• Pridružio: 20 Dec 2004
  • Gde živiš: Na Balkanu

Samo meni nije uvek uspevalo da sredi Browser Hijackers. Mana mu je što nema update i što dugo treba čekati na novu verziju. Sam naziv je CWShredder, a CWS je skraćenica od Cool Web Searh, koji se meni više puta pojavljivao kao home page i nisam ga mogao ukloniti, međutim ovaj program uklanja dosta takvog smeća, ali ne i sve: preporučuju da se koristi u safe mode, i da posle njega kompjuter skenirate sa Ad-aware. I posle skeniranja ne otvarajte browser već home page podestie iz internet options iz controle panel.

• SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Gde živiš: Beograd

Ono što ima u definiciji uklanja kako treba ..

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1106 korisnika na forumu :: 28 registrovanih, 4 sakrivenih i 1074 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Apok, aramis s, Asparagus, babaroga, ccoogg123, Denaya, Dogma21, Fabius, Istman, KUZMAR, lcc, Litostroton, lord sir giga, Lucije Kvint, mercedesamg, Mercury, milenko crazy north, milos97, nebkv, Panter, stegonosa, Toper, Tragač, Trpe Grozni, Tvrtko I, vathra, šumar bk2