Poslao: 03 Jul 2005 17:49
|
- Pridružio: 28 Mar 2005
- Gde živiš: Beograd
|
Prevaru nikada ne bih oprostila
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 03 Jul 2005 17:57
|
- Pridružio: 23 Jun 2005
|
e pa sad...Kad ovako razmisljam mozda i bih,ali u zavisnosti od uslova...Npr. on je daleko,na neko duze vreme.Hmm...a ovako kad ga zamislim i kad jos realisticnije razmislim nikada mu ne bih oprostila.A drugo je pitanje da li bi neko ostao sa istom osobom,znate ono,"mogu da ti oprostim,ne i da zaboravim"...
|
|
|
|
Poslao: 03 Jul 2005 18:31
|
- MonaLiza
- Super građanin
- Pridružio: 25 Dec 2004
- Gde živiš: Musée du Louvre
|
Mislim da ne bih nikada mogla da mu oprostim, necu da kazem sigurno jer nisam bila u takvoj situaciji, ali velike su sanse da bi zavrsio za sva vremena sto se tice mene!
|
|
|
|
|
|
Poslao: 03 Jul 2005 21:10
|
- ljubicasta
- Prijatelj foruma
- Pridružio: 19 Jun 2005
- Gde živiš: u pokretu...
|
bobby ::@Chantal
muskarci ne mesaju ljubav i sex, prema tome prevara ne znaci da vise ne vole svoju saputnicu. Naprotiv, u vecini slucajeva ce je jos vise voleti i ceniti.
Kod zena je drugacije, odmah se i zaljubi u onog sa kim je spavala, i ne vraca se vise staroj ljubavi.
to se onda ne bi trebalo kriti, ako muskarci ne mesaju sex i ljubav, sto onda svaki ne kaze svojoj zeni ili devojci - 'ja cu povremeno da spavam sa drugom ako mi se neka bas svidi, onako usput'. mislim da oni muskarci koji to nastavljaju da rade i pored ozbiljne veze jednostavno nisu nasli pravu osobu.
sto se tice zena, nije tacno da se zaljube u onog sa kim je spavala......
inace, ne bih oprostila prevaru. ili ako druga strana zeli neku drugu, to onda nije 'prava stvar'. mislim da je najveca greska neiskrenost, a ne sex sa nekim drugim. treba to reci, ako osoba nije spremna na monogamnu vezu i biti dovoljno faca pa i drugoj strani ostaviti slobodu da bude sa drugima.
mada se to meni licno ne svidja, jedan pravi partner i to je to.
|
|
|
|
Poslao: 04 Jul 2005 00:20
|
- JaneDoe
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 17 Apr 2004
- Gde živiš: Sarajevo
|
Partner ne bi mogao prevariti mene, on bi varao samog sebe. Ukoliko se trazi neki sex sa strane znaci da u vezi nesto ne stima i da o tome treba popricati otvoreno. Obicno su obadvije strane odgovorne (neka manje neka vise) za ono sto se desava. Ukoliko se zakljuci da se problem moze rijesiti onda se preko "prevare" moze preci.
Onog koga volis trebas pokusati i razumjeti.
|
|
|
|
Poslao: 04 Jul 2005 01:17
|
- Jasmina
- Undiscovered Soul
- Pridružio: 16 Apr 2005
|
Sto Mare rece ,oprastala sam ,kao ono,ja sam bila daleko,on,hormoni,i tako to.Ali sve ima svoje granice.Kad mi je prekipelo,caos.To je sto se tice fizickog kontakta.Nisam jos morala da oprastam a verujem da to i ne bih mogla da me napusti jer se zaljubio u drugu pa posle vrati podvijenog repa.Ne,ako je jednom to uradio,uradice opet,znaci,sa mnom je jer sam utociste a ne zato sto me voli.
|
|
|
|
|
Poslao: 04 Jul 2005 20:31
|
- Chantal
- Građanin
- Pridružio: 22 Jun 2004
- Gde živiš: U Čileu
|
komplicirano pitanje! i još više komplicirani odgovori.....
|
|
|
|