Problem sa home page-om

1

Problem sa home page-om

• Pridružio: 09 Apr 2004

svaki put kad resetujem racunar menja mi se i home page, na about/blank i na desk topu mi se pojave dve nove ikonice : online pharmacy i fast lan. Kad promeni to nisam imao nikakvih problema ali u poslednje vreme je pocelo da se menja i bez resetovanja racunara. Proverio sam sa nortonom i nije nista nasao probao sam i sa jos nekim anti trojan programima ali mi nista nisu nasli na racunaru. STA DA RADIM????????

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 18 Apr 2003
  • Gde živiš: Beograd

vec mnogo puta receno...
vidi u windows download gde da skines ad aware pusti da odradi svoj posao i trebalo bi da se resis toga sto te nervira

• Pridružio: 26 Jan 2004
  • Gde živiš: Novi Sad

Skini i CWShredder obavezno...

• gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003

ajvanus ::svaki put kad resetujem racunar menja mi se i home page, na about/blank i na desk topu mi se pojave dve nove ikonice : online pharmacy i fast lan. Kad promeni to nisam imao nikakvih problema ali u poslednje vreme je pocelo da se menja i bez resetovanja racunara. Proverio sam sa nortonom i nije nista nasao probao sam i sa jos nekim anti trojan programima ali mi nista nisu nasli na racunaru. STA DA RADIM????????
Dobrodošao!
Koji ti je homepage za početak?

• Pridružio: 09 Apr 2004

Kad mi se to desilo bio je yahoo, a pre toga google

Pokusacu sa ad aware, pokusao sam sa "The cleaner"-nista, sa "spyhunter" -nista, i sa jos nekim programima ali na moju zalost nista nije pomoglo

*Prepravio GoranK, zbog udvajanja poruka!

• test 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 23 Apr 2004

ADWARE - lavasoftusa.com/ - najpoznatiji ADWARE REMOVAL tool

- startujte vas softver

- pozeljno je uraditi update vaseg softvera (trebate se konektovati na internet)

- proskenirajte vas pc pomenutim softverom

Ukoliko imate problem sa home page-om (ne mozete da rijestite ni sa adaware-om), imam predlog

start - run-regedit- HKCU - software - microsoft - internet explorer - main - pronadjite start page

• offman  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Avg 2003

Ja koristim Ad aware, ali imam i Spybot za kritične slučajeve u kojima se Ad aware i ne pokazuje u najboljem svijetlu.

• Pridružio: 11 Mar 2004
  • Gde živiš: Srbija, Beograd

E jest spybot najbolji, pa nema ni potrebe koristiti adaware.

• Bojan  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 13 Nov 2003

Ja takodje koristim Spybot te ga i tebi preporucujem i neces vise imati takvih problema.

• Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Gde živiš: Singidunum

A koliko smo samo puta pričali o tome, i dokle se ponavljati, ima bar pet tema u kojoj spominjemo "Adaware" i "Spybot".
I sad svi mi iznova i iznova treba da kažemo kako su to dobri programi i da se ređamo bez potrebe. Question
Moderatori nemojte se ponavljati.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1084 korisnika na forumu :: 35 registrovanih, 4 sakrivenih i 1045 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Apok, aramis s, Asparagus, avijacija, babaroga, Brana01, ccoogg123, Dannyboy, Denaya, Dogma21, Fabius, Istman, krkalon, lcc, Litostroton, lord sir giga, MB120mm, mercedesamg, Mercury, milenko crazy north, Milometer, milos97, MilosKop, milutin134, nebkv, nuke92, Panter, stegonosa, Toper, Tragač, Trpe Grozni, Tvrtko I, YugoSlav, šumar bk2