Hearts of Iron II

1

Hearts of Iron II

• Pridružio: 20 Okt 2005
  • Gde živiš: DURLAN

Igrica u kojoj je cilj osvajanje sveta Vodite zemlju (yugoslaviju,Nemacku)
i postepeno rusite zemlje koje se granice tako da stignete do kraja i osvojite svet
Nije tesko potreban je um i strpljenje Radi se u II svetskom slicna je strategiji postoji i prvi deo koji je dosada I svetski rat

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 18 Dec 2003
  • Gde živiš: Graceland

Nije tacno da se u prvom delu igra tokom I svetskog rata!
Ja sam igrao prvi deo, drugi nisam....

BTW, sta si hteo sa ovom temom? Confused

• Pridružio: 14 Nov 2003

Narqvno ovo je od istih tvoraca igre Evropa universalis, tj pokusaj da se dobije na staroj slavi .... evropa je bila evropa .....

• Pridružio: 20 Okt 2005
  • Gde živiš: DURLAN

Ovom temom sam pitao igrace sta misle o igri Hearts of Iron II ... Sad

• Pridružio: 18 Dec 2003
  • Gde živiš: Graceland

Ok, to je dobro pitanje Very Happy

Jako kompleksna igra, za one sa dobrim zivcima.
Meni se to dopada, ali nemam mnogo vremena Sad

• Pridružio: 11 Dec 2004
  • Gde živiš: Šid

Hmm...video sam je kod druga...nije to loshe al' nemam mnogo vremena..mozda preko raspusta i probam...

• Pridružio: 08 Avg 2005
  • Gde živiš: Bg

Ja sam igrao mozda 10 minuta najvishe.....anektirali mi celu zemlju i ja izbrisao igricu...toliko o mojim zivcima Wink

• Pridružio: 05 Jan 2008

odlicna strategija .
tim koji ju je napravio , ima jos nekoliko igara ali su sve iste samo izmenjena grafika :S

• Pridružio: 13 Jan 2008
  • Gde živiš: u Beogradu

Radovan_III ::Narqvno ovo je od istih tvoraca igre Evropa universalis, tj pokusaj da se dobije na staroj slavi .... evropa je bila evropa .....
Slazem se u potpunosti,Evropa universalis je zakon! Kad se samo setim koliko sam se ubijao od nje...dan i noc!

• Pridružio: 11 Dec 2004
  • Gde živiš: Šid

Kuku majko, gde ovo iskopaste...
Inace, igrao sam HoI2: Doomsday, igra je bila jako zanimljiva neko vreme ali posle par kampanja, pocinje uzasno da smara ( sem ako niste okoreli zaljubljenik u ovakve igre Mr. Green ).

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1180 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 7 sakrivenih i 1135 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, Andrija357, Apok, colji, darkojbn, dekan.m, djordje92sm, Dvojac005, goxsys, ILGromovnik, Jester, Kaplar2, Karla, kikisp, Kubovac, ladro, Leonov, mercedesamg, Mercury, Metanoja, mikrimaus, nebkv, nemkea71, nenad81, proka89, Regrut Boskica, royst33, S2M, sabros, skvara, solic, stegonosa, t84dar, Toper, zdrebac, Zerajic, Zoca, šumar bk2