Poslao: 12 Jun 2005 00:07
|
- Pridružio: 14 Mar 2004
- Gde živiš: Batina, Baranja, Hrvatska, Evropa, Planeta zemlja
|
Jel moguce sve adrese koje se nalaze u bookmarksu prebaciti u neki teks file ili nekako sacuvati jel ako zelim nabacit noviju verziju onda mi pobrise cijeli bookmark a imam dobrih linkovaaaa!!!
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 12 Jun 2005 00:24
|
- ZoNi
- Free Your Mind!
- Pridružio: 26 Feb 2005
- Gde živiš: Singidunum
|
U 8.0: Bookmarks > Manage bookmarks > pa tu imas dugme File...
|
|
|
|
Poslao: 12 Jun 2005 00:27
|
- m4rk0
- Administrator
- Administrator tech foruma
- Marko Vasić
- Gladijator - Maximus Decimus Meridius
- Pridružio: 14 Jan 2005
- Gde živiš: Majur (Colosseum)
|
C:\Documents and Settings\Tvoj Korisnički Nalog\Application Data\Opera\Opera\profile
I pronadjes opera6.adr fajl i otvoris preko nekog txt editora i vidis sve koje su stranice u bookmarks-u...I lepo taj fajl smestis na sigurno...
|
|
|
|
Poslao: 12 Jun 2005 00:53
|
- Vodolija
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Feb 2004
|
Da ne otvaram novu temu, mene to zanima kod Mozille, ne mogu da nadjem tako nesto ?
Da ne bih prebacivala sve adrese u Operu, mora da postoji ta opcija, ali gde je ?
|
|
|
|
Poslao: 12 Jun 2005 01:02
|
- m4rk0
- Administrator
- Administrator tech foruma
- Marko Vasić
- Gladijator - Maximus Decimus Meridius
- Pridružio: 14 Jan 2005
- Gde živiš: Majur (Colosseum)
|
Nisam bio na mozili odavno, ali cini mi se da ima opcija file->bookmarks-> export bookmarks i sacuvas gde zelis. I zatim potrazis gde si sacuvala bookmarks.html fajl i to je to...
Dopuna: 12 Jun 2005 2:02
a imas i jedan tool za te stvari http://www.batchconverter.com/EZMozillaBackup-download-12121.shtml
|
|
|
|
Poslao: 12 Jun 2005 01:09
|
- Vodolija
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Feb 2004
|
Nasla sam.
Bookmarks Manager->File->Export
Ne znam kako nisam ranije to videla
Dopuna: 12 Jun 2005 2:09
Eeee brz odgovor, svaka cast, nisam ga videla.
Ja sacuvam kao html fajl jer kasnije kada otvorim stranicu mogu da idem direknto na sajt, a u notepadu ne moze.
U svakom slucaju hvala
|
|
|
|
Poslao: 12 Jun 2005 08:45
|
- jogurtmen
- Saradnik foruma Linux
- Pridružio: 02 Avg 2004
- Gde živiš: U svom mestu
|
Najbolje je sacuvati kao "opera6.adr" jer tako kad importujes ponovo u Operu, bookmarks se postavlja na svoje mesto kako je ranije i bio. Ako sacuvas kao html mozes bookmarks da otvoris samo kao stranicu. Znaci kad hoces da sacuvas Opera Bookmarks u obliku kakav ti je trenutno ides na: file/import and export/export opera bookmarks.
|
|
|
|
Poslao: 12 Jun 2005 10:47
|
- ZoNi
- Free Your Mind!
- Pridružio: 26 Feb 2005
- Gde živiš: Singidunum
|
@ Marko: EZMozillabackup je shareware
postoji besplatni program koji to radi odlicno: MozBackup (cak ne mora ni da se instalira!)
|
|
|
|
|
Poslao: 12 Jun 2005 12:49
|
- Pridružio: 14 Mar 2004
- Gde živiš: Batina, Baranja, Hrvatska, Evropa, Planeta zemlja
|
m4rk0 ::C:\Documents and Settings\Tvoj Korisnički Nalog\Application Data\Opera\Opera\profile
I pronadjes opera6.adr fajl i otvoris preko nekog txt editora i vidis sve koje su stranice u bookmarks-u...I lepo taj fajl smestis na sigurno...
C:\Documents and Settings\Tvoj Korisnički Nalog\i onda nemam Application Data nego samo BT Software, Cookies, Desktop, Favorites, My Documents, Start Menu, User Data, Windows
|
|
|
|