Podesi karticu na DualView, i u advanced podešavanjima pod opcijom Full screen video podesi Auto Select.
Što se tiče titlova, instaliraj DivxG400 ili FFDShow. Većina plejera titlove ubacuje kao "overlay image", dakle preko prozora gde se prikazuje film se postavlja još jedan prozor sa bojom koja je proglašena transparentnom (najčešće RGB 16,0,16) i preko nje se ispisuje prevod. Kada gledaš film na TV-u, koji je podešen na fullscreen mod za filmove, na tom izlazu se prikazuje samo ono što DirectShow može da servira kartici, a to je u trenutku puštanja filma samo dekodirani video, nikako prevod, pošto je on naknadno ubačen na sliku (nalepljen). DivxG400 i FFDShow imaju opciju ubacivanja titlova u stream koji se "servira" DirectShow-u, tako da će titlovi biti prikazani i na televizoru. Samim tim, bilo koji plejer, pa čak i Windows Media Player, koji nema podršku za titlove, će ih prikazivati. Što se plejera tiče, Media Player Classic je moja preporuka.
Nadam se da je ovo objašnjenje bilo razumljivo, ako nešto nije jasno, pitaj. Takođe, ako se odlučiš za instalaciju FFDShow-a, bilo bi poželjno izbrisati sve DivX/XviD kodeke sa sistema, pošto je FFD sam po sebi dovoljan, može da dekoduje skoro sve varijacije DivX/XviD kodeka, uz mnogo kvalitetnih opcija za postprocesiranje.
A što se tiče Vegasa i preview-a na televizoru, mislim da nije moguće, barem sa ovim kombinacijama "kućnog" hardvea koji je kod nas u opticaju. Pokušao sam razne fore, i ništa od toga nije radilo.
|