Kaspersky Personal Security Suite

1

Kaspersky Personal Security Suite

• SINGI
  • Pridružio: 22 Avg 2003
  • Gde živiš: Beograd

Evo, konacno smo ga "dobili" - to je objedinjena instalacija za KAV Personal, Kaspersky Antihacker i Kaspersky Personal AntiSpam.

Ko hoce da proba, moze da skine instalaciju (21 mega) sa

http://www.singi.rs/software/ks1.0.22_securitysuiteen.exe

pdf manual sa

http://www.singi.rs/software/ks1.0_securitysuiteen.pdf

i trial kljuc sa

http://www.singi.rs/software/00097BD7.key

Cena za godisnju licencu je 3897,40 din + PDV (18%)

PAZNJA: baza za AntiSpam zna da bude velika i po nekoliko mega, pa mozda ovaj Suite i nije za one sa losim linkom Smile

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 26 Jan 2004
  • Gde živiš: Novi Sad

Fala fala,cemo da probamo.....Wink

• SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003

• Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Gde živiš: Singidunum

Uh ovo je platiš jedan dobiješ tri Smile, aj skinućemo lagano pa da probamo.

• SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003

Pitam se da li je ovo key za ovu verziju ? ..

• Pridružio: 04 Sep 2003
  • Gde živiš: Wien

I meni se jutros pojavilo ono za ostecenu bazu, izgleda da su oni nesto zabrljali.

• SINGI

bobby ::I meni se jutros pojavilo ono za ostecenu bazu, izgleda da su oni nesto zabrljali.

Nama sve radi OK...posaljite nam report fajlove da vidimo sta je.
Na par masina ovde i update KAV-a i KAS-a je OK, baza je OK...

Da li ste prethodno deinstalirali prethodne KAV-ove, KAH-ove...?

• RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Gde živiš: Around Belgrade

Hm,a koliko to radi ? u novoj verziji Kav-a ima i neki firewall,al nista od tog "stealth" moda.

kad Firewall ne moze da stavi kompjuter u "stealth" mod,niste trebali da se brukate pa da stavljate 'stealth' u KAV.

• Pridružio: 04 Sep 2003
  • Gde živiš: Wien

@KAV distributer
KAV mi je instaliran vec mesecima. Sinoc je radio dobro, a jutros je prijavio gresku kada sam ukljucio komp. Izvrsio sam Update definicija i sada je OK. Verzija je Personal 5.0.227.
Sto se tice report fajlova, imam ih 397 u jednom folderu (15 od danas), koji da posaljem ?

• SINGI

diamond73 ::Hm,a koliko to radi ? u novoj verziji Kav-a ima i neki firewall,al nista od tog "stealth" moda.

kad Firewall ne moze da stavi kompjuter u "stealth" mod,niste trebali da se brukate pa da stavljate 'stealth' u KAV.

Ne znam o cemu govoris - "stealth" mod postoji i u KAV-u i KAH-u

Dopuna: 02 Mar 2005 10:16

bobby ::@KAV distributer
KAV mi je instaliran vec mesecima. Sinoc je radio dobro, a jutros je prijavio gresku kada sam ukljucio komp. Izvrsio sam Update definicija i sada je OK. Verzija je Personal 5.0.227.
Sto se tice report fajlova, imam ih 397 u jednom folderu (15 od danas), koji da posaljem ?

onaj od juce kada se javila greska. Mada, ako je sada sve OK onda mozda i ne treba Smile

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 991 korisnika na forumu :: 33 registrovanih, 4 sakrivenih i 954 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., ajo baba, asdfjklc, avijacija, babaroga, bbogdan, bokisha253, Boris BM, CikaKURE, dankisha, Dimitrije Paunovic, djuradj, ivan1973, janbo, Jeremiah, kikisp, ladro, maiden6657, mercedesamg, mikrimaus, milenko crazy north, Milos ZA, Misirac, mkukoleca, pirke96, S2M, Saratoga, sasa87, tubular, Vlada78, x9, zastavnik, zzapNDjuric99