Corel Draw 12

1

Corel Draw 12

• Pridružio: 29 Jan 2005
  • Gde živiš: Uzice

Probao sam da instaliram Corel, ali uvek 2-3 sekunde pred kraj izbacuje neku gresku:
Error 1935. An error ocurred during the installation of assembly.
'Microsoft.MSXML2, publicKeyToken="6babf345378f",version="4.1.0.0",
type="win32", processor Arcitecture="x86"
Tako pise
Zna li neko u cemu je problem?

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Pokusaj da instaliras na neki drugi komp....a ako ni tada nece znaci da instalacija nije uredu.

Probacu kod druga. Skoro sam instalirao SP2, da to mozda ne pravi probleme? Jer sam takodje pokusao da instaliram neki program sa CD od digitalca, i ponovo je prijavljivao neke greske.

• Pridružio: 12 Apr 2005

Moze najpre da bude problem sam CD sa kojeg si hteo da ga instaliras. To je najverovatnije. Imala sam slicnih problema.

• Stane 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Jan 2004
  • Gde živiš: Niš

Corel 12 se ne sudara sa SP2 bar koliko ja znam... koristim oba bez problema.

• SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Gde živiš: Beograd

Problem je izgleda u aktivnom ad-aware'u .. isključi njegov proces ad-watch pa probaj sa instalacijom.

Hvala na savetu, probacu kasnije, nije mi tu trenutno CD. Dadoh ga ortaku da on proba.

• SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Gde živiš: Beograd

Moguće je i da nešto od ostalih aktivnih programa pravi problem .. pa ako nije ad-aware probaj sa isključivanjem ostalih .. jedan po jedan ..

Iskljucio sam Ad-Aware i uspeo sam da instaliram neke programe za digitalni fotoaparat koji pre takodje nisu hteli da se instaliraju, tako da mislim da ce upaliti i sa Corel-om.

• Pridružio: 16 Jan 2005
  • Gde živiš: Naissus

Problem sa instalacijom ne potice od strane SP2-ojke. Ja imam instaliran i SP2 i Corel12 i sve funkcionise bez problema. Pokusaj da pronadjes drugi instalacioni CD, jer mislim da je upravo u starom problem. U sustini videces kada ga tvojo ortak proba a do tada cooliraj Wink

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 926 korisnika na forumu :: 21 registrovanih, 3 sakrivenih i 902 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, babaroga, bobomicek, Boris BM, Dragan777, DragoslavS, Georgius, HollowPoint, Koca Popovic, Kubovac, mackenzie, Magistar78, Marko Marković, MILO-VAN, Panter, pein, raptorsi, Srle993, Trpe Grozni, vukovi, zlatkoa987