Bjelo Dugme ponovo svira?

7

Bjelo Dugme ponovo svira?

• Pridružio: 25 Dec 2004
  • Gde živiš: Musée du Louvre

Jovana ::ja nekazem da je 1000 dinara mnogo ali je 82000 mnogoooooo
Ovo je stvarno bezobrazno!

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 11 Dec 2004
  • Gde živiš: Šid

Ma 'ajde,moraju i oni od necega da zive Laughing

• msasa 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 17 Jan 2005

NJihov koncert treba da pogleda svako ko je ikada slusao ili slusa rock. To je poslednja prava rok manifestacija u Srbiji! Sve ostalo ce biti bledo i mlitavo!

Oooooooooooooo,kad vide oni pare koje ce da dobiju bice jos mnoogo koncerata,ali u svakom slucaju ovaj necu propustiti.

• Strog  Male
  • Stručni saradnik
    Web programiranje
  • Bojan Kopanja
  • Web & Mobile developer @ ZeusSoftware
  • Pridružio: 26 Jul 2003
  • Gde živiš: Stara Pazova

Definitivno the greatest happening ever na nasim prostorima, a od danas sam postao i vlasnik karte za isti Smile ( naravno ona varijanta od 1000 din Laughing ) tako da ne mogu da docekam koncert!

Ljudi,MOLIM VAS POMAGAJTE Exclamation ,ko zna kad idem u Beograd(pre koncerta) pa ako je neko raspolozen da mi da svoju adresu da mu posaljem 1000din da mi on uzme kartu a za primopredaju cemo se jos dogovoriti,jer se bojim da ce rasprodati karte pre nego sto stignem.

->->->Dopuna 18.06.2005<-<-<-

Dajte ljudi vreme istice Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

=>=>=>Dopuna 20.06.2005<=<=<=

Anybody Question

• SSpin 
  • Saradnik foruma
  • Pridružio: 09 Dec 2004
  • Gde živiš: Nis -> ***Durlan City***

Jel ste culi ono shta pricaju na TV.Kao Tifa i Bebek se posvadadjali oko necega....verujete li u to?

Ne.

• Pridružio: 30 Maj 2005
  • Gde živiš: Mbabane

Danas je dovoljno da se mrko pogledaju, sve da je od zeze, pa da se od muve napravi slon. Ljudi sve oci su uprte u njih, kakvih ce jos gluposti tu da se pise....
Ja vjerujem samo u to da ce biti neponovljivo i da se ne smije propustiti Smile, i zato znam gdje sam na Vidovdan, a vi kako hocete. ... Smile

• MiB  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 17 Feb 2005
  • Gde živiš: Nis, Srbija

SSpin ::Jel ste culi ono shta pricaju na TV.Kao Tifa i Bebek se posvadadjali oko necega....verujete li u to?

Da, u Sarajevu kad je Tifo pevao Lipe cvatu puko mu glas, i Bebek je prišao da mu pomogne da otpevaju, a ovaj se naljutio.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 832 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 0 sakrivenih i 829 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Bobrock1, Kriglord, oldtimer