Knight Online

1

Knight Online

• Pridružio: 16 Avg 2004
  • Gde živiš: Treading On My Dreams

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Source  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 10 Jan 2005
  • Gde živiš: Stara Pazova

Pokusavao sam da igram tu igru jos pre dosta vremena ali se tada valjda placala, nisam siguran, ali znam da nisam igrao... no nema veze, zadovoljan sam i sa L2 Smile.

• MANA  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 18 Avg 2005
  • Gde živiš: Kući

Probao tri puta i zbog nekih iritantnih stvari necu vishe probavati. Smile Mada je sve to verovatno moglo da se sredi, samo je mene mrzelo, whateva Smile

• Pridružio: 08 Avg 2005
  • Gde živiš: Bg

Dok sam je igrao bila mi je zaraza...ali sad imam wow ,sta moze biti bolje od njega! Smile

• Pridružio: 10 Jan 2007

Ja igram knight i igra deluje lepo sem grafike u odnosu na wOw .Inace ja cu sad na GW jer mozes u knight da udjes samo ujutru i uvece ,a ako hoces preko dana da igras treba da platis ili da te usere da udjes na server ,a uz to cest je disconect npr udjes u 9ujutru u 11-2 dobijes disconect ponekad i onda nemozes da udjes.

• Pridružio: 13 Apr 2007

Daj te link do L2 bas bi probao da vidim kakva je

• Source  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 10 Jan 2005
  • Gde živiš: Stara Pazova

Ides na [Link mogu videti samo ulogovani korisnici] i skines patch koji ti treba, a zatim na veci deo downloada [Link mogu videti samo ulogovani korisnici] odatle skines L2 C4 (oko 2.30 GB)...

• Oziris  Male
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 20 Jul 2007
  • Gde živiš: In the World of Warcraft

Omg ja sam ishao na neki sajt i igra je bila 465mb i kada sam je upalio ono koci ko djavo cepka i izbacuje me stalno...pa sam je izbrisao.Nebih voleo da je skidam opet brzina mi je:512kbs

• Pridružio: 22 Apr 2007

sta je bre ovo niko ne igra knight Smile igrica je zakon

• Pridružio: 17 Okt 2008

e sta reci ljudi, cepam je vec 5 godina i moj vam je savet da se nezalecete ,inace je jako zarazna i nema granice, mozes je igrati kolko hoces ali samo ako imas pravi klan i nikad ti nece biti dosadno.Po mom misljenju je Warior naj jaci i medju naj boljim likovima,ja sam se z.... pa sam uzeo Asasina i sve je skupo za njegaaaa GUZ - Glavom U Zid LOL

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 922 korisnika na forumu :: 60 registrovanih, 8 sakrivenih i 854 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: advokat84, Agape, Ailton, Alexa77, alexa_pg, bata19801, blatruc82, bojan581, bojank, BZ, cikadeda, Ciri1994, cyprus, darkangel, dejan.7951, Georgius, Jakov01, JankoS, jednokratni akaunt, joca83, Jovan1983, kontrasvijeta, kybonacci, Lazarus, Lester Freamon, Leteća Krofna, LostInSpaceandTime, macoromiso, Makeitdrip, mantrox, Meklejn, Mercury, Miki 24pbr, Miki281, milenko crazy north, mitja2512, Mitrast, Miškić, Mrav Obrad, Mskok, Nomica, Oscar, pceklic, PrincipL, Pururin, Pv123, Rebel Frank, repac, RILE-NS, stegonosa, Tas011, tooljan, Tribal, vathra, Volkcho, x011, XBMC, zombicar153, zrno, Živković