Poslao: 15 Jul 2003 12:06
|
- snoop
- Genghis Khan
- Pridružio: 18 Apr 2003
- Gde živiš: U kesici gumenih bombona...
|
da, ali postoje neke igraonice koje dozvoljavalju sifre, a i kada deca dodju pa pocnu da igraju pa kazu:"ajde ukljuci gravitaciju" to je isto jedna vrsta sifri, ali ne bas zlocestih....
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 15 Jul 2003 21:34
|
- Pridružio: 07 Jul 2003
- Gde živiš: Vranje
|
Sifre koriste samo oni koji ne znaju da igraju.Ja imam samo 13 godina i sigurno sam najmladji na sajtu ali ih razbijam u Counter.Nikad ne koristim sifre i osvojio sam na Counter Strike turnirima 2 druga i jedno trece mesto.Ja ne znam zasto neko igra Counter ako koristi sifre.
|
|
|
|
Poslao: 15 Jul 2003 21:47
|
- Puky
- Scottish rebel
- Gde živiš: u Zmajevom gnjezdu
|
Jako jaaaako retko koristim sifre u bilo kojoj igrici.
Ne znam u cemu je onda poenta koristiti sifre. OK, los si i gubis. Zar to ne treba da ti da podstrek da onda jos vise (na zalost) vremena trosis za kompom dok se ne usavrsis ???
U cemu je onda fora ako ces koristiti sifre ???
Zar i u stvarnom zivotu postoje sifre da ti bude lakse ili da ti kola idu brze a ti budes bessmrtan ???
|
|
|
|
Poslao: 16 Jul 2003 01:52
|
- SerbianFighter
- Elitni građanin
- Pridružio: 26 Apr 2003
- Gde živiš: Srbija
|
[/quote]da, ali postoje neke igraonice koje dozvoljavalju sifre, a i kada deca dodju pa pocnu da igraju pa kazu:"ajde ukljuci gravitaciju" to je isto jedna vrsta sifri, ali ne bas zlocestih....[quote]
Ni jedna od onih u kojima se igraju turniri ne dozvoljava...
|
|
|
|
Poslao: 16 Jul 2003 12:16
|
|
Totalno si u pravu Serbian.Nije fora igrati sa cheatovima nego dobro igrati Counter.
|
|
|
|
|
Poslao: 16 Jul 2003 21:16
|
|
Snoop niko za tebe ne kaze da nisi u pravu,ali ponekad je dobro igrati GTA sa siframa.Priznaj.
|
|
|
|
Poslao: 17 Jul 2003 00:29
|
- snoop
- Genghis Khan
- Gde živiš: U kesici gumenih bombona...
|
igrao sam jako malo, ali obican GTA sa siframa i nije lose, ali opet....
|
|
|
|
Poslao: 17 Jul 2003 01:25
|
- Bone Collector
- Legendarni građanin
- Gde živiš: Beograd
|
Vlada ::Snoop niko za tebe ne kaze da nisi u pravu,ali ponekad je dobro igrati GTA sa siframa.Priznaj.
ne mogu da se slozim sa tobom jer mene uopste ne privlaci da igram sa siframa u pocetku zelim da vidim kako se razvija prica te stoga da prelazim sto vise misija a kad sam zavrsio sve misije i dobio sva ona oruzja kod kuce uopste mi nisu potrebne sifre, uzmem tenk kad god mi treba i terorisem grad
sifre su zle ne treba ih koristiti
|
|
|
|
|