Opera browser

5

Opera browser

• SSpin 
  • Saradnik foruma
  • Pridružio: 09 Dec 2004
  • Gde živiš: Nis -> ***Durlan City***

Izasla nova verzija Opere... tacnije upgrade, sa 8.51 na 8.52 Mr. Green

mozete je skinuti sa zvanicnog sajta Arrow [Link mogu videti samo ulogovani korisnici]

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 14 Avg 2005

Ne znam, meni nesto ne stima. Ja imam verziju 9.00
Da nisi ti malo zakasnio?

• Pridružio: 06 Jan 2006
  • Gde živiš: Becej

Ja imam 8.51,a imam i 9.0 ali mi sa devetkom definitivno ne radi transfer!Da li neko ima ideju zasto je to tako?

• ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Gde živiš: Singidunum

9ka je beta... 8.52 je final Wink

• Pridružio: 06 Jan 2006
  • Gde živiš: Becej

E ovako,skinuo sam Operu 8.52.Deinstalirao 8.51 (ostavio plugine),obrisao sve sto je ostalo iza nje,i instalirao 8.52.Interfejs mi je sada isti,ostali su bookmarksi,cak i history od 8.51,da li je ovo u redu i odakle da je nova opera zapamtila podesenja stare?

• Pridružio: 09 Jun 2005
  • Gde živiš: NBGD

Jel se mora izvrsiti uninstal 8.51 ili 8.52 moze da pragazi prethodnu verziju. Nisam uspeo da nadjem informaciju na opera.com!

• Ceva  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 10 Mar 2005

@milence valjda Moze da pregazi predhodnu verziju. Zagrljaj

• GZ  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 27 Mar 2005
  • Gde živiš: Novi Sad

hmmm.. Iskustva su razlicita.. Sto se Opere tice, redovno sa novijim verzijama pregazim stare, tako da prakticno samo zamijenim verzije, a sva podesavanja i bookmark ostaje..

ja se ovako snalazim i nemam problema..

• Pridružio: 12 Sep 2003
  • Gde živiš: Kotor

Opera je veoma laka za instaliranje, i (u 99% slučajeva) nema nikakvog problema sa instaliranjem preko postojeće verzije.

Opera 9 je bata verzija, i kao takva prilično nestabilna i nedovršena.
Za svakodnevni rad aktuelna stabilna verzija je sasvim OK, dok je beta samo za entuzijaste i zaljubljenike u Operu (taj sam Smile).

• ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Gde živiš: Singidunum

ja sam imao problema kad sam instalirao O9 preko 8.51... sve se pobrljalo, cak se i GUI "raspao"...

onda sam lepo deinstalirao sve, pa je lepo instalirao (O9) i sad je sve ok...

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 849 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 4 sakrivenih i 820 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: celik, croato, cvrle312, Feller, FOX, gasha, goxin, HrcAk47, ivan1973, Leteća Krofna, ljuba, M74AB3, nuki1234, ozzy, S-lash, sevenino, shaja1, stagezin, Tribal, Trpe Grozni, vlada035, Vladovbl, vukajlo71, Weiyong, zlatkoa987