Sim City 4

1

Sim City 4

• Pridružio: 25 Jan 2004
  • Gde živiš: Niš

Jel ste je igrali? Ja jesam i to sam se dosta namucio oko nje i na kraju odustao, odustao sam sa razlogom zato sto nisam imao pare a ljudi trazili da im pavim sto vise zgrada (Bolnica, Policija...) ali te zgrade imaju radnike i od njih gubim pare, povecavao sam taxe ali oni mi prete kako ce da se kiluju (zato sto ne mogu mene da dohvate kroz monitor) i kako ce da idu iz grada, onda im je stalno bilo zagadjeno i industrija se slabo razvijala, mislim ja sam igrao 3000 i znam kako se grade zone i kako se residenalna ozna ogradjuje drvecem ali opet ovo je tesko! Jedino je malo bolje bilo kada sam pravio u susednoj olbasti (druga kocka) industriju a u drugoj comercijalu i tako je bilo bolje.
Ali jedanput mi je prekipilo i preso sam na onaj prvi mod za disaster-e i prvo sam ih razvalio gromovima pa onda tornadima i meteorima i zemljotresima a na kraju overio Vulkanom Smile (robot je slab).

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Vlada 
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 07 Jul 2003
  • Gde živiš: Vranje

Man the game is cool but boooooring

• gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Gde živiš: Novi Sad

moćna je, ali mi i dalje stoji pored mašine...... Bebee Dol mrzi me da dižem win... probaću u Linux-u... Very Happy

Meni se isto nije igrala jer je bila dosadna, ali kada sam video neke likove i drugove kako je igraju u igraonici i pale se na nju i kada sam video kakve se su lepe i velike gradove napravili i kakve zgrade sam prvi put video i sta je sve dobio na poklon i kako je popunio ceo region i kako ima deo gde su mu farme i selo (sa onim obicnim kucicama) pa oni lepi mostovi pa konekcije izmedju gradova i avini koji lete, pa problemi oko taxa itd. i kada vidim kako pravi jedan novi deo grada (kao neki bulevar u kome planira da bude veliki deo grada, neki novi deo) i sve to kada vidim (i kako bacaju pare u igraonicu) i uporedim sa onim sto sam ja igrao malo i dosadilo mi, pozelim da se vratim i igram!
Verovatno se i vama sada malo zaigrala! Smile
@Gamzzy obavezno je igraj... Smile

• Pridružio: 11 Mar 2004
  • Gde živiš: Srbija, Beograd

Igra je odlicna. I trebalo bi svi da je probaju. A glavna prednost u odnosu na prethodne je upravo Region koji igri daje poseban draz, jer time dobijate malu drzavu, a ne samo grad kao ranije.

za Gamzzy-ja: Ja je igram u Linuxu i radi odlicno, jedino sto moras da imas Winex 3.3, u ranijima se javljaju problemi. Inace iako vecinu igara igram u win-u, kod Sim City-a se javlja problem da igra posle nekoliko sati igranja (5+) pukne i vrati te na desktop, sto te vraca bar sat vremena u nazad u zavisnosti kad si je zadnji put sejvovao. Zato koristim Linux jer mi igra ni posle vise od 10 sati igranja nikad nije pukla.

@MarkoN
Ti je bas dugoo igras Wink
BTW: dobrodosao nam Smile

• Pridružio: 11 Mar 2004
  • Gde živiš: Srbija, Beograd

Hvala na dobrodoslici. Ja sam ovde bio i ranije kao MarkoN, ali sam u medjuvremenu zaboravio sifru, a eunet mi ukinuo mail koji sam tada imao.
Inace se SimCity obicno igram aktivno 10-ak dana, pa onda toliko ne igram, pa opet tako u krug. Igra te u jednom trenutku smori, ali te vec posle desetak dana tera da ides dalje i gradis nove delove regiona.

• Pridružio: 24 Mar 2004
  • Gde živiš: Zemun

Ljudi, jel igra neko ovo.....
Imam gomilu pitanja....
1. Kako da napravim novi region gde ce biti i vode i kopna ?
2. Moze li da se iskljuci da kada pravim recimo stambenu zonu, da mi on ne pravi i neke nedefinisane puteve ?
3. Kako izgurati sa 100 000 ? Ima li neka caka, obavezno bankrotiram
4. Kako da povratim stari izgled Berlina? nesto sam petljao, pravio grad, odustao, uzeo da obrisem, a covek obrise sve i reku i sad je sve kopno ?!
5. Ima li neki malo veci tutorijal..... onaj u igri sto sam probao zavrsio se i bez policijske snanice ?

• Pridružio: 05 Jun 2003
  • Gde živiš: MaYur CitY

gamzi imam ja sim city 3000 za lin Smile

• Pridružio: 24 Mar 2004
  • Gde živiš: Zemun

Igra je totalno ne igriva.....
100 000 je malo.....
Da bih ustedeo probao sam da gradim samo neophodno i to po jedan sektor grada (znaci ne 20 sektora od jednom nego sagradim jedan blok kuca i cekam da se to popuni.... stedi se na odrzavanju puteva), ali ne uspeva....
Komercijala se uzasno sporo razvija, blokovi kukaju da nema posla, a zone za komercijalu oznacene stoje van izgradnje....
Industrija i to teska mi je pod sumom ?! nema ni jedne kuce, samo neko drvece.... !?
Povezao sam grad sa 2 strane i to strujom, putevima, i vodom i niko da ponudi neki dogovor o saradnji kako bih zaradio neku crkavicu....

U proseku svaki mesec sam na gubitku oko 1000.....
Nista ne gradim luksuzno (aerodrom, autoput, 100 bolnica i skola.... samo najnuznije) i opet sam na gubitku.....

Jednostavno nemam ideju kako se ovo igra.... 3 je 1000 puta zanimljivija...

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1028 korisnika na forumu :: 81 registrovanih, 7 sakrivenih i 940 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Andrija357, aramis s, B61, babaroga, bjnsmc, Bluper, Bojan198527, bojan_t, bokisha253, Borkanović, BOXRR, cenejac111, Cigi, Clouseau, DeerHunter, Dioniss, djukapfc, dozorni, dukajov, Egzekutor13, elenemste, GeoM, Georgius, gomago, HPkopun, Igor Antonic, interesujeme, ivicasimo, jalos, Joja, JOntra, Još malo pa deda, Korle, krca73, kuntalo, ladro, LastTsar, laurusri, Litostroton, ljuba, lucko1, Miki01, Milan A. Nikolic, Milan Miscevic, milenko crazy north, milutin134, MiroslavD, mist-mist, mrav pesadinac, Myamoto Musashi, Ne doznajem se u oružje, nebidrag, nemkea71, nextyamb, nikoladim, opt1, pceklic, pedja.st, pein, Pilence, powSrb, R_038, raptorsi, Rebel Frank, sabac015555m, Sir Budimir, Srki98, sspp, stalja, stegonosa, Str2022, synergia, vensla, vidra boy, Vlad000, Volkhov-M, vrag81, wizzardone, Yugol33, zaoka, zeka013