Koji časopis čitate?

1

Koji časopis čitate?

• Šile 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 14 Mar 2004
  • Gde živiš: Batina, Baranja, Hrvatska, Evropa, Planeta zemlja

Zanima me koji casopisi su kod vas aktuelni sto se tice racunala. Imam priliku pa ujedno i nabavljam Svet komjutera i Digital. Takoder sam imao priliku nabaviti i Internet ogledalo ali bas mi se taj nije svidjeo.

Prva dva su mi o.k. ali mi malo smeta sto ne poklanjaju cd uz casopis sto je kod nas obicaj. Uvijek se moze naci po neka nova zakrpa, novi program, codeci uglavnom sve novo sto izade.

Neznam da li je neko od vas imao priliku nabaviti koji hrvatski magazin? Ako vas zanima nesto sto se toga tice vrlo rado cu vam odgovoriti.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • AxeZ 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Novi Sad, Vojvodina

Ovde su manje vise aktuelni SK, Digital, PC Press, COM ali svi su manje vise sranje posebno PC PRess koji lize bulju billu gatesu.

Tu je Internet Ogledalo za koji je nekad pisalo dobar deo administracije ovog foruma ali vise ne pisu tako da je potpuno razumljivo da ti se ne svidja ...Wink

Takodje na kioscima se prodaju i hrvatski casiopisi, kao Bug, VIDI i jos nekoliko drugih ali su bezrazlozno skupi.

I,a takodje da se nabave i PC Magazine, Linux Journal, Linux Format ali je sve preskupo.

• mire  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 18 Apr 2003
  • Gde živiš: Beograd

ne znam dokle je stigao ubica mozgova (brainkiller) sa svojim casopisom ? Wink

• Šile 
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 14 Mar 2004
  • Gde živiš: Batina, Baranja, Hrvatska, Evropa, Planeta zemlja

AxeZ ::Ovde su manje vise aktuelni SK, Digital, PC Press, COM ali svi su manje vise sranje posebno PC PRess koji lize bulju billu gatesu.

Tu je Internet Ogledalo za koji je nekad pisalo dobar deo administracije ovog foruma ali vise ne pisu tako da je potpuno razumljivo da ti se ne svidja ...Wink

Takodje na kioscima se prodaju i hrvatski casiopisi, kao Bug, VIDI i jos nekoliko drugih ali su bezrazlozno skupi.

I,a takodje da se nabave i PC Magazine, Linux Journal, Linux Format ali je sve preskupo.

Apsolutno bezobrazno skupi zato se vasi casopisi svakako isplate kupovati a i kvaliteta sadrzaja odgovara.

• AxeZ 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Novi Sad, Vojvodina

Ogledalo sad daje CD uz svaki broj i niko vise valjda...Smile

• mire  Male
  • Elitni građanin

taj cd nisam ni jednom pogledao, mislim, treba mi kao rupa u glavi

• Bojan  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 13 Nov 2003
  • Gde živiš: Novi Sad

Ja sam ranije kupovao Svet Kompjutera ali sam prestao jer mi se vremenom sve manje dopadao sadrzaj. Sad trenutno kupujem Mikro i s njim sa zadovoljan a uz to uz njega mozes uzeti i CD ako hoces.

• Jimmy  Female
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 21 Apr 2003

Ja sam najvise vezana za PC Press i Mikro. Ponekad bacim pogled na Digital i Com a int. ogledalo nikad nisam drzala. Moracu jednom da ga kupim. Kad izlazi?

mire ::ne znam dokle je stigao ubica mozgova (brainkiller) sa svojim casopisom ? Wink

Casopis nije moj, vec the product of the community Wink , a trebalo bi da se pojavi u aprilu, ako nam se ne pojebu planovi ponovo. Za sada je izlazak izvestan, cak smo skupili i gotovo svu potrebnu kintu Shocked . Nece imati nesto mnogo strana i neki tiraz, ali bice dovoljno za pocetak.

• Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Gde živiš: Singidunum

Sile ako koristiš "Win" kvalitetan časopis je "PC Press" za tebe, tu je i "Mikro". U zavisnosti od platežne moći odabereš jedan dva i to je to, nema se para za 5-6 časopisa svaki mesec, bar ovde.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1113 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 4 sakrivenih i 1069 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, Alibaba1981, bigfoot, bobomicek, bojcistv, bokisha253, Boris90, ccoogg123, Cigi, Dannyboy, debeli, djuradj, DragoslavS, Fog of War, Georgius, grenadir, Grond, ILGromovnik, jackreacher011011, janbo, Jeremiah, jukeboxer, Kubovac, ladro, mean_machine, Mi lao shu, mile23, mile33, milos97, nenad81, Ripanjac, Srle993, Vlad000, Vlada1389, vladulns, yrraf, zixmix, zlatkoa987