potrebni fajlovi za GTA3

1

potrebni fajlovi za GTA3

• Pridružio: 18 Apr 2003
  • Gde živiš: Beograd

trebaju mi dva fajla za GTA3 ako moze neko od vas da mi posalje na mail

fajlovi su:

gts3.dir
txd.dir

u direktorijumu
C:\Program Files\Rockstar Games\GTAIII\models\

ali saljite samo ako niste dodavali nove automobile, mape, ljude jer mi treba ono pocetno stanje igre

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Gde živiš: U kesici gumenih bombona...

a kako bi kolega bilo kada bi reinstalirao igru? Smile....

• Pridružio: 24 Apr 2003
  • Gde živiš: Neverland

ne mora da znaci, ako su mu ti fajlovi korumpirani na samom CD-u nema sanse da reinstalira ili pak zeli da se bavi ozbiljnijim modifikovanjem igrice....

e moj kolega da ja imam CD to bi ja uradio ali nemam, drug iznajmio, meni pozajmio, ja instalirao skinuo razbijac za igranje bez CD-a...

sada kad sam pokusao da dodam auto novi prodje sve ok da tako kazem mada igra ponekad zablokira usred igranja i ja odlucim da vratim backup fajlove koje sam menjao i tada shvatim da je program koji sam koristio za menjanje tih fajlova izmenio jos neke druge fajlove(ove sto sam trazio) koje nisam stavio u backup i sada bloira kada pokusam da load-ujem ili pocnem novu igru

inace se zahvaljujem onima koji su poslali tj. samo jedna osoba je i poslala Anna hvala ti

• Blshka 
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 23 Maj 2003

Smile

smotano... sta da ti kazem kolega Smile ne salim se pa lepo predji ti na Vice City bolji je od prethodne verzije ako to o cemu pricas i nije VC!?

snoop ::smotano... sta da ti kazem kolega Smile ne salim se pa lepo predji ti na Vice City bolji je od prethodne verzije ako to o cemu pricas i nije VC!?

ma nije to sto pricam VC ni WC Smile a razmisljam da kupim jos samo da nadjem ko ima CD na prodaju naravno samo "original" verzija dolazi u obzir Smile

Blshka d'Morz ::Smile

hehe kad bi i ostali znali zasto taj smesak Smile

• Blshka 
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 23 Maj 2003

ko zna....
zna...
Very Happy

smeje se mom SMOTANOM kolegi SmileSmile zar ne Wink? imam jedan moj drug Vice City pa ako hoces, ali nije ORIGINAL Smile

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 893 korisnika na forumu :: 65 registrovanih, 7 sakrivenih i 821 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, acov34, Aleksa 3215, alexbr, Aristotle2002, Ata81, bobomicek, Boris BM, Bosnjo, branko7, darkdruid72, Darko Jovanovic, Dekanovic, djuradj, drgrozozo, Drugsparrow, Džordžino, GeoM, Georgius, Hardenberg, ikan, ivan_8282, jackreacher011011, jalos, KimiMR, Kriglord, lacko, Langdorf, laurusri, M74AB3, MarkoD, mercedesamg, mergus, mikelija, mikidragi, milikonst, nelezele, Nemanja.M, nick79, opt1, Paklenica, Petarvu, PlayerOne, pobeda, S2M, Sava89, Sevetar, Shajlok, sluga, sspp, synergia, Tila Painen, tomigun, ujke, Vanderx, vathra, Vlada1389, VladaKG1980, Vlado82, vuksa72, zgoljo, Zoran1959, Zrcalo, 79693, 223223