Sta novo donosi KAV 6

6

Sta novo donosi KAV 6

• Pridružio: 13 Avg 2005
  • Gde živiš: Banja Luka

podržava li KAV 6 7z arhive? čini mi se da bi morao ali ovaj moj ne nalazi ništa u 7z arhivi mada je u nju spakovan trojanac za bobija

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 11 Jun 2005

Kaspersky Anti-Virus Personal 2006 6.0.0.280 RC Candidate 2 beta
Released:February 13, 2006

• Pridružio: 12 Feb 2006

Evo ja sam imao problem sa kaspersky i nikad ga ise necu uzimati,izbrisao sam avg i instalirao kaspersky 5.0.235,i nisam mogao na internetm,jer mi restartuje komp,dodje do registring your computer on network i onda sledi restart,i evo danas mi padne napamet da ga izbrisem i evo radi internet.

• SINGI
  • Pridružio: 22 Avg 2003
  • Gde živiš: Beograd

Milanmikibg ::Evo ja sam imao problem sa kaspersky i nikad ga ise necu uzimati,izbrisao sam avg i instalirao kaspersky 5.0.235,i nisam mogao na internetm,jer mi restartuje komp,dodje do registring your computer on network i onda sledi restart,i evo danas mi padne napamet da ga izbrisem i evo radi internet.

trebalo je ili da pogledas po ovom forumu na kome ima vise puta dat odgovor na ovu temu ili da nam se javis mejlom ili telefonom za podrsku - i taj problem ne bi ni imao...

• Pridružio: 04 Sep 2003
  • Gde živiš: Wien

Milanmikibg ::Evo ja sam imao problem sa kaspersky i nikad ga ise necu uzimati,izbrisao sam avg i instalirao kaspersky 5.0.235,i nisam mogao na internetm,jer mi restartuje komp,dodje do registring your computer on network i onda sledi restart,i evo danas mi padne napamet da ga izbrisem i evo radi internet.

Pregledaj ranije teme, pisano je o tome. Ovo se desava zbog sukoba KAV-a sa pojedinim FW programima.

• RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Gde živiš: Around Belgrade

Inace aktuelna je 5.0.388 ali posto se izgleda stalo sa razvijanjem ove verzije,moze se updateovati samo pomocu patcha.

Nego kakva je to situacija sa Kav betom ? ne moze se vise licencirati ? ili moze ?

neki link,mozda ima neko ?

• SINGI
  • Pridružio: 22 Avg 2003
  • Gde živiš: Beograd

diamond73 ::
Nego kakva je to situacija sa Kav betom ? ne moze se vise licencirati ? ili moze ?

neki link,mozda ima neko ?

KAV 6 beta u novijim podverzijama prihvata i kljuc koji radi na KAV5 Smile

ftp://kav2006:Fynb02dbhec60@data.kaspersky.com

• Pridružio: 11 Sep 2005
  • Gde živiš: Pa gde i do sada

provereno prihvatio mi je kljuc od 5.0.388-5.0.391 i za sada radi dobro,da ga samo ne ureknemo

• Pridružio: 13 Avg 2005
  • Gde živiš: Banja Luka

@ KAV distributer
podržava li KAV 7z arhive?!

• Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Niš

Samo da javim da radi i na 64-bitnom XP-u, a verovatno i na Win Server 2003, posto se isti kernel koristi u ova dva OS-a.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1020 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 7 sakrivenih i 988 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: ArchaBasha, djuradj, Džordžino, goxin, HrcAk47, ivan1973, janbo, loon123, mackenzie, MB120mm, mercedesamg, mikrimaus, Milija.00, Milometer, Milos ZA, MiroslavD, Panter, Parker, stegonosa, tubular, vasa.93, vathra, vranjanac29, zafon031, 2001