Poslao: 24 Nov 2005 07:15
|
- Pridružio: 22 Nov 2004
|
Alkoholičaj je neko kao Marko
Sada, kada su hladni dani, popijem u proseku 1 pivo u 7 dana. Ali zato, kada dođe leto, prosek je 2 pive, čisto da bi zadovoljio svoje (prvenstveno) psihicke potrebe
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 24 Nov 2005 07:37
|
- MoscowBeast
![Male](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Nepopravljivi optimista
- Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
- Pridružio: 22 Jun 2005
- Gde živiš: Moskva, Rusija
|
Beli je napisao gotovo sve ono sto sam hteo da napisem...
Onaj ko mora da pije alkohol je alkoholicar. Kolicina nije bitna.
Iako imam barmensku diplomu i volim da pravim koktele, jedini alkohol koji mogu da popijem je "Kampari" i to jaaako razblazen sa sokom od pomorandze ili grejpa (u principu, "Kampari-djus" se pravi u odnosu 1:3, ali kod mene je to 1:7 otprilike). I to pijem retko, mozda dva-tri puta u mesec dana, uglavnom kad izadjem negde sa drustvom. Popijem jedan, vise iz fazona, posle nastavljam sa sokovima...
|
|
|
|
|
Poslao: 24 Nov 2005 09:17
|
- goust
- Elitni građanin
- Pridružio: 09 Apr 2005
|
Dobro pitanje.
Ja sam se poslednji put napio... uh, odavno, toliko davno da stvarno ne mogu da se setim. Vrlo retko popijem po casicu - dve zestokog pica, a pivo i vino jos redje.
Moja definicija alkoholicara je:
1. "Kad sutradan posle pijanke ustanem, a nista me ne boli i nije mi muka, na dobrom sam putu da postanem alkos"
2. "Kad sutradan posle pijanke ustanem i pozelim da popijem alkohol ponovo, trebalo bi da se dobro zamislim sta mi se desava"
3. "Kad pozelim da pre svakog jela popijem nesto, a branim se da nisam alkoholicar" (poceo sam sebe da lazem)
4. "Uhvatila me drhtavica, a nije mi hladno - eee, ovde put pod noge, pa kod cika doce na lecenje ODMAH, jer sam vec zaglibio"
|
|
|
|
Poslao: 24 Nov 2005 15:02
|
- Pridružio: 01 Nov 2005
|
beli0135 ::Evo jednog primera: Roditelji moje najbolje drugarice su bili alkoholicari, sada su izleceni.
Sve si dobro rekao, ali napravio si jednu gresku. Alkoholicari mogu samo da se zalece, ne i izlece.
|
|
|
|
Poslao: 24 Nov 2005 15:59
|
- travelino
![Female](https://www.mycity.rs/templates/simplified/images2/user-sex.gif)
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 26 Okt 2005
|
Secerko ::beli0135 ::Evo jednog primera: Roditelji moje najbolje drugarice su bili alkoholicari, sada su izleceni.
Sve si dobro rekao, ali napravio si jednu gresku. Alkoholicari mogu samo da se zalece, ne i izlece.
Zato beze od casice kao djavo od krsta!
|
|
|
|
Poslao: 24 Nov 2005 16:06
|
- Pridružio: 06 Maj 2003
- Gde živiš: Apatin
|
travelino ::@Danilo,
"Jeger" je zdrav,
dobar ti je izbor,
samo nemoj da se odvaljujes!!!
Da to jeste. Ali eto u subotu sam mesao pica i doslo je do tuce u kojoj sam dobio flasu u glavu i razbijenu arkadu.
Najbolje je kad se pice ne konzumira ili samo u malim kolicinama.
|
|
|
|
Poslao: 24 Nov 2005 16:13
|
- Stane
- Legendarni građanin
- Pridružio: 13 Jan 2004
- Gde živiš: Niš
|
@Danilo
Brate mili pripazi malo... ajd to što pijes toliko svaki vikend nego bre ta flaša u glavu nikako nije dobra za zdravlje (čak ako i zaboravimo alkoholizam)
|
|
|
|
Poslao: 24 Nov 2005 16:14
|
- Pridružio: 01 Nov 2005
|
Znas kako, mnogi kazu da je dnevno jedna flasa piva dobra za zdravlje, ili casa vina. Ali to nije tacno.....mozda je vino dobro za krvnu sliku ali za jetru nije. Krvnu sliku mozete razlicitim namirnicama da poboljsate ali ne i jetru.
|
|
|
|
Poslao: 24 Nov 2005 16:50
|
- beli0135
- Executor
- Pridružio: 03 Jan 2005
- Gde živiš: Beograd
|
Srecko, nije tacno. Ima izlecenja, potpunog.
Inace, ja nisam alkos... ne setim se da popijem nesto mesec dana, onda popijem nesto sto mi se bas tog momenta pilo... nekad se desi da u drustvu popijem 3 caipirinhe i da ne mogu pravo ni da puzim. A to se dogadja 2-3 puta godisnje, bas u nasumicnim intervalima... Inace pre 2 nedelje, slavlje, svi udaraju pu svemu mogucem, a meni se bas pila kisela voda...
|
|
|
|