Poslao: 30 Mar 2004 02:40
|
- Svemirko
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Mar 2004
- Gde živiš: Zemun
|
Ja se slazem da je general super igrica, ali smatram da su opet pomalo unakazili igircu tako sto ameri moraju da budu najjaci!!!!!!!!! To je vec postao standard!!! Mozda ce me neko demantovati, ali cinjenica je da se nuklearka napravi za 5-6 minuta (nisam siguran za koliko tacno), a amerima za 3 ako se nevaram!!! Pritom, kod kineza klavnu lovu donose hakeri, a kod amera baca avion!!! Za amere je potrebno 2500$ za jedan avion na 2 minuta koji donosi cinimi se oko 2000$ , za 2500$ moze se napraviti recimo 3 hakera koji za dva minuta naprave mnogo manje para od 2000$!!!! A da ne govorim o avijaciji, i koliko su americki avioni bolji, prito imaju i comanch-i !!! Jedino su kinezi polji u tenkovima, a cinimi se da je to premalo!!!!!!!!!!
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 30 Mar 2004 17:35
|
- Svemirko
- Legendarni građanin
|
Slazem se, ali ipak moje je misljenje da su ameri jaci, i da ce to tako biti zauvek!!! Makar sto se tice C&C!!!
A sto se tice tenka, kod amera postoji patriot koji oduzima struju, tako da je tesko tenkovima da prodju kad su ostali ukoceni sigurno 5-6 sec!!! I problem vezan za nukelarku, amer uvek pre napravi super oruzije, tako da se struja moze unistiti samo kinezima!!!
|
|
|
|
Poslao: 30 Mar 2004 21:56
|
- Pridružio: 25 Jan 2004
- Gde živiš: Niš
|
Jeste tachno je da su Ameri u svim C&C najjaci ali samo ako znas kako da ih iskoristis.. ja eto u igraonici kod nas neke likove koji igraju svaki dan a ja igram jedanput u mesec dana jer sam iskusan igrach i kad dodjem pobedim tog koji cepi svaki dan za 10 minuta i to sa GLA - najbrze a da ne pricam sta radim sa USA airforce g. ili laser g. ali za GLA - stealth g. imam tako izvanrednu foru da je to nevidjeno!!!
|
|
|
|
Poslao: 31 Mar 2004 17:22
|
- Svemirko
- Legendarni građanin
|
HE HE, daj reci za tu foru, bas me zanima!!!
Zanima me protiv koliko ste uspeli u singlplayer-u da dobijete protivnika na brutal (NAJTEZEM) nivou??? Ja sam ako se nevaram protiv 4, mada mi to zavisi i od mape!!!
|
|
|
|
Poslao: 01 Apr 2004 10:51
|
- Pridružio: 25 Jan 2004
- Gde živiš: Niš
|
Pa foru cu ti reci drugom prilikom... ili dodji na irc pa cu ti je lepo isprichati.
Inache ja sam u starom generalsu uspeao da pobedim 5 brutala i to sam, ali najlakse mi je to bilo na zadnjoj mapi... [dugo nisam igrao] desert ____ ne mogu da se setim. Vrlo jednostavno sam ih deljao na toj mapi ali najlakse mi je bilo vishe njih da pobedim sa kinezima.
A sto se tiche ovog novog tj. Zero Hour-a tu se nisam neshto narocito trudio ali sam uspeo jednom da pobedim 4 harda uz velike muke... poshto su mnogo tezi AI u ovom nastavku.
Jedva chekam da izadje Generals 2... uh! Ili makar neki dobar nastavak ali samo da budu jos nacija.
|
|
|
|
Poslao: 01 Apr 2004 13:03
|
- Svemirko
- Legendarni građanin
|
E mogao bi mozda da mi tu foru kazes i preko mail-a, jer preko irc-a moramo zajedno da budemo on-line, a to je mozda teza varijanta!!! Tako da, ako ti nije cim da mi napises ukratko mail na svemirkojoca@hotmail.com tu foru!!!
Generals 2! Jel se zna kad ce izaci generals 2 ili neki nastavak???
A sto se tice nacija, rekao bih da je moguce da ce biti vise nacija, ali sto se tehnologija tice mislim da ce opet biti 2-3 glavne, a ostali se razlikuju u sitnicama!!!
|
|
|
|
Poslao: 01 Apr 2004 16:04
|
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Gde živiš: Singidunum
|
Nije loše ovde reći neke cake u C&C-u, evo recimo možda neko nije znao da dvoklikom na recimo jedan tenk odmah si selektovao sve iste tenkove.
|
|
|
|
Poslao: 01 Apr 2004 18:46
|
- Svemirko
- Legendarni građanin
|
Pa to i nije neka fora Gorane, neko je to "Shortcut", ali ok je i to da se napomene!!! Siguran sam da neke nisam iskoristio, a dosta znace za brzinu igranja!!! (Ovu sam znao! )
Dupli klik selektuje vozila istog tipa ali samo koji se nalaze na ekranu!
A predpostavljam da svako zna za selektovanje grupe pa ctrl+broj!
A trazenje te grupe je dva puta brzo taj broj!
Ako neko zna jos nesto moglo bi da se kaze!
|
|
|
|
Poslao: 03 Apr 2004 00:00
|
- Goran
- Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
- Pridružio: 05 Maj 2003
- Gde živiš: Singidunum
|
OK nisam se dobro izrazio.
Huh zaglavih u drugom delu, peta (USA5) tabla sa amerima, opis table je da treba da sprečiš da ne polete rakete sa nuklearnim bojevim glavama koje drže muslimani, e to je problem ne znam kako da ih sprečim, odbrojavanje počinje na 15 min. a sve sam na tabli pobio. Šta god da uradim ne vredi, ni standardni pokušaj da sa vojnikom zauzmem raketu i da uništim ne ide, ajd ko je to prešao nek mi pomogne?
|
|
|
|