Veceras pravim podforume - predlozi ?

1

Veceras pravim podforume - predlozi ?

• Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Niš

Ajde da vidim neke konstruktivne predloge, gde mislite da je potrebno otvoriti neki podforum?
Ali samo konstruktivan predlog... ako nemate sta pametno da napisete - onda ne pisite nista Smile

Naravno, vi dajete predloge, a mi cemo posle da odlucimo sta moze, a sta ne...

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Kaca  Female
  • Super građanin
  • Pridružio: 26 Sep 2004
  • Gde živiš: blizuBG

Meni interesuje geografija-turizam zbog informacija, mesto lokacija, sta je potrebno da ponese npr. deviza, pasos,....

sta jos? pisacu kad setim...

• Pridružio: 20 Apr 2003
  • Gde živiš: NS

isto

• Piksi  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 13 Nov 2003

U sport -u da bude i kutak za kladionicare Very Happy

• Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Gde živiš: Singidunum

Šta misliš da "Linux Download" sekcija ide u "Linux" kao podforum a "Windows Download" ide u "Windows"?

• Piksi  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 13 Nov 2003

Goranov predlog je super...ali se plasim kako ce to izgledati...
Ne znam kako izgledaju podforumi Sad

• Pridružio: 19 Nov 2003
  • Gde živiš: Beograd

Pa trebalo bi da ubacis "Poslovnu primenu" kao forum, kao na ES- E-Poslovanje, E-Kupovina(platne kartice), a "IT desavanja", "Kupovina/Prodaja/Mali oglasi" i "Ponude za posao" prebacis u "Poslovnu primenu", ima tu dosta toga... Tu ces onda imati 5 podforuma, sto je dovoljno za kvorum :-)
Samo "Poslovna primena" je na ES, pa ne bi bilo pametno kopirati ih, ali ni sam ne znam kako drugacije da se zove jer je ovako i logicno...

• Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003

ok, dobri predlozi...
samo sto ja nisam uradio nista veceras, jer sam shvatio da nemam instaliran mysql, pa sam ga skidao, a onda sam shvatio i da mi je apache instalacija corupted, tako da sam i apache skidao, i nisam jos nista ni poceo da pravim..

odlazemo za sutra...

• Pridružio: 03 Apr 2004
  • Gde živiš: Novi Sad

Odvojeno u igrama posebno deo za cheatove, samo sto bi ih morao prepisivati iz Gamera, Hackera i SK-a

• Stane 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Jan 2004

Podforum za animaciju u ogkviru grafike

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1016 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 2 sakrivenih i 960 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Apok, bobomicek, Bobrock1, bojanM84, bokisha253, brundo65, Bubimir, ccoogg123, dankisha, darkojbn, dekan.m, Denaya, doloress, dragon986, elenemste, Georgius, gomago, Jakov01, Koca Popovic, Komentator, Kriglord, kuntalo, ladro, Leonov, Lidija, mercedesamg, Milometer, MrNo, nebidrag, nemkea71, nenad81, nick79, nikoladim, novator, nuke92, pacika, Panter, Prašinar, procesor, rodoljub, royst33, sap, Saratoga, stagezin, suton, Tas011, Tvrtko I, uruk, vaso1, vathra, VJ, vukovi, Živković, šumar bk2