Poslao: 10 Feb 2005 14:55
|
offline
- Pridružio: 25 Jan 2004
- Poruke: 2784
- Gde živiš: Niš
|
Ako pijete onu obicnu (tursku), da li je to gorka, slatka, srednja?
A sta pijete ako sednete u nekom kaficu na kafu?
---
Ja npr. retko pijem obicnu kafu jer kod kuce uvek pijem sladak Ness sa mlekom, a kada pijem obicnu onda slatku i to dosta slatku.
A kada sednem negde na kafu, onda to bude duzi Esspresso sa mlekom u velikoj solji
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 10 Feb 2005 15:23
|
offline
- Pridružio: 18 Apr 2003
- Poruke: 1819
- Gde živiš: Beograd
|
NA poslu filter bez secera
Kod kuce tursku bez secera
U kaficu, ako sluze tursku, onda nju (ali to je skoro nigde) ili ness bez secera
|
|
|
|
Poslao: 10 Feb 2005 15:42
|
offline
- Mad_Zec
- Black Rabbit
- Pridružio: 03 Apr 2004
- Poruke: 4513
- Gde živiš: Novi Sad
|
Ako je turska onda secer sa kafom
A u gradu obicno slatki kapuccino ili Nes sa mlekom
A ako sam spremam onda ona 3 in 1
|
|
|
|
Poslao: 10 Feb 2005 15:42
|
offline
- Pridružio: 22 Mar 2004
- Poruke: 835
|
Na poslu filter, sa mlekom (1/5 kafe, 4/5 mleko).
Kod kuce nes, sa penom.. tj kremom. 1/10 vode, 9/10 mleko.
|
|
|
|
|
Poslao: 10 Feb 2005 15:48
|
offline
- Legolas
- Ugledni građanin
- Pridružio: 03 Sep 2004
- Poruke: 311
- Gde živiš: Novi Sad
|
Tursku - ekstra jaku, bez secera
Nes - sa mlekom, sa jako malo secera
Espresso - kratak, sa hladnim mlekom, bez secera
|
|
|
|
Poslao: 10 Feb 2005 15:48
|
offline
- Pridružio: 12 Sep 2003
- Poruke: 236
- Gde živiš: Naissus
|
Na poslu ne pijem.
U kafiću duži espreso sa mlekom u maloj šolji (francuzi to jednostavno zovu ˝noisette˝, ali samo u Parizu)
Kod kuće Nes, duplo manje šećera od kafe.
Tursku SAMO kad moram, i to bez šećera.
|
|
|
|
|
|