Akcija F-Secure i casopisa PC Press, Digital i Mikro

1

Akcija F-Secure i casopisa PC Press, Digital i Mikro

• Pridružio: 12 Jan 2005
  • Gde živiš: Beograd

U martovskom broju casopisa PC, Digital i Mikro na njihovim CD-ovima nalazi se trial verzija F-Secure Internet Security 2005.

Ovo je potpuno funkcionalna retail verzija sa apdejtom od 30 dana. Registracijom na stranici casopisa ciji CD koristite (ima link na CD-u) citaoci dobijaju keycode za 90 dana besplatnog legalnog koriscenja ovog proizvoda.

Pa naval'te Smile

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 16 Feb 2005

Nije loše dobar potez,što niste dali sa Svetom Komp.? PS:Mada Svet nikad ne daje CD-ove?!?!

Da, bice da je to razlog Smile

Uz SK ne ide CD

• Puky  Male
  • Scottish rebel
  • Pridružio: 18 Apr 2003
  • Gde živiš: u Zmajevom gnjezdu

Lepo lepo ... Very Happy

• ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Gde živiš: Singidunum

mada, ja bih podsetio i na odlicne besplatne anti-viruse i firewalle (avast i kerio, npr.)

3OPAH ::mada, ja bih podsetio i na odlicne besplatne anti-viruse i firewalle (avast i kerio, npr.)

Ok...bas lepo... a mozes da otvoris i poseban tred sa pod-secanjima Smile

• SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003

Probaćemo pa izneti utiske Wink ..

• ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Gde živiš: Singidunum

ehm... 58 evra? mis'im, mnooogo...

Pa najjeftiniji je paket na trzistu ... ovo je Internet Security paket nije samo AV

a ima i OEM varijanta za 18 evra .... sve isto samo nije fensi pakovanje Smile

• Pridružio: 18 Apr 2003
  • Gde živiš: U kesici gumenih bombona...

@ F-SECURE

nesto obozavam fensy pakovanja (iako sam nisam fensy) Very Happy

primetio sam F-Secure na Mikro CDu, ali me mrzi sada da ga instaliram (posto vec imam KAV)

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1030 korisnika na forumu :: 70 registrovanih, 5 sakrivenih i 955 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., acov34, amaterSRB, Apok, Atomski čoban, Avalon015, avijacija, Bane san, Banovo Brdo, BORUTUS, Bosnjo, burevestnik, colji, darionis, DeerHunter, Djokislav, djukapfc, Feller, Georgius, goxin, Igritelj, ILGromovnik, jaeger, Kubovac, kunktator, ljuba, ljuba.b, Lošmi, Lucije Kvint, M74AB3, Markirije, Marko Marković, mercedesamg, Milan A. Nikolic, milenko crazy north, Milija.00, MILO-VAN, Milo97, MiroslavD, mix1, moldway, nebojsag, nextyamb, niksa517, nobutado, novator, olujnik, Pavle29L, pceklic, pedja.st, Pilence, RD84, Rectifier, Ripanjac, sabac015555m, savuni, sekretar, Shinobi, skvara, stalja, stegonosa, Str2022, theNedjeljko, trajkoni018, vaso1, vathra, vensla, Vl veliki, vlahale, Zoca