Godina je 2038 i svet je postao jedno odvratno, prenaseljeno i veoma prljavo mesto za zivot (cak gori nego sada). Zapravo toliko je zagadjen da je svetlo u toku dana na nivou sumraka, dok je vlast u rukama zlih megakorporacija i ludih hakera (cik pogodite ko mi je pao sada na pamet ). A da bi se male kompanije zastitile od ludih hakera (puci cu na kraju), napravile su podzemne bunkere (nisu vaultovi) tj. Restricted Areae. Znaci podzemni hodnici po kojima se ide i kuva ukusan caj . Igra ce ipak biti plagijat Diabla jer ce od njega ukrasti hack and slash i izometrijski pogled, ali i plagijat Fallouta, jer ce od njega "zdipiti" hi tech cyberpunk (barem priznaju da kradu) teme. Znaci jos tunela i lutanja po njima, jos pustara i jos ubijanja svakoga ko vam stane na put. Samo ovde cete koristiti razne pistolje, puske, masinke i slicnu bratiju. Tu i tamo cete ugraditi po koji vestacki ud ili zabiti neki implant u glavu da bi ste dobili ili ojacali neki od tridesetak skillova.
Novost (ako se ovo moze tako nazvati) je to sto ce se mape autogenerisati (ko je rekao Diablo 1 i 2) i sto ce stalno biti drukcije da bi fanatici poput mene i Talijana i Arthasa i jos mnogih vas ponovo odigrali igru.
Text preuzet iz "Hackera" broj 111 Februar ove godine
Slike cu kasnije kada me ne bude mrzelo da skeniram
by Mad Zec
|