|
Poslao: 14 Mar 2005 22:14
|
- Dzmidz
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 05 Feb 2005
- Gde živiš: Trieste,Italy
|
Ma naravno da jesam..i to vise puta.. Mislis li da bi i trebali da opisemo po neki blam?
|
|
|
|
|
Poslao: 14 Mar 2005 22:36
|
- Pridružio: 28 Sep 2003
- Gde živiš: Where to one has lived before
|
Kako ne, ali sada ne mogu da se setim ni jedne karakteristicne situacije "vredne price".
|
|
|
|
Poslao: 14 Mar 2005 22:48
|
- Dzmidz
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 05 Feb 2005
- Gde živiš: Trieste,Italy
|
Evo ja se setih mada ga nisam ni zaboravio niti cu ikada....
'99 god. vojni stacionar u Nisu..ja lezim u njemu zbog neke povrede noge...Budjenje..vizita..ajd da se ide na dorucak...a jutro je cudo,ne moze da prodje bez erekcije pogotovu vojniku...sta cu,kud cu uspravim ga uzbrdo i pritegnem onim uckurom od bolesnicke pidzame..sidjem dole i cekam u liniji svoj red...i dok se tako red primicao meni erekcija popustala...stadoh pred servirku Barbaru drzeci onaj posluzavnik na pultu koji je bash u visini "gospodina"...ona kutlacom pire na tacnu TRAS..a ja kitu na posluzavnik PLJAS.... e molim te prolete ladno kros slic i od pidzame i od vojnih gaca... i pravo na posluzavnik...pobego bih odmah al nisam dobio caj, pa ga stadoh pakovati onde pred njom.... u zemlju da propadnem..
eto ljudi to se ne zaboravlja... sto zbog blama,sto zbog Barbare
|
|
|
|
Poslao: 14 Mar 2005 23:03
|
- Pridružio: 05 Maj 2004
- Gde živiš: Novi Sad
|
@Dzmidz
Dakle, vristala sam od smeha, mada tebi to verovatno nije bilo smesno... Malko me je podsetilo na scenu iz "Momacke veceri" sa Tomom Henksom...
|
|
|
|
Poslao: 14 Mar 2005 23:07
|
- Pridružio: 09 Mar 2004
|
Dzmidz ::Evo ja se setih mada ga nisam ni zaboravio niti cu ikada....
'99 god. vojni stacionar u Nisu..ja lezim u njemu zbog neke povrede noge...Budjenje..vizita..ajd da se ide na dorucak...a jutro je cudo,ne moze da prodje bez erekcije pogotovu vojniku...sta cu,kud cu uspravim ga uzbrdo i pritegnem onim uckurom od bolesnicke pidzame..sidjem dole i cekam u liniji svoj red...i dok se tako red primicao meni erekcija popustala...stadoh pred servirku Barbaru drzeci onaj posluzavnik na pultu koji je bash u visini "gospodina"...ona kutlacom pire na tacnu TRAS..a ja kitu na posluzavnik PLJAS.... e molim te prolete ladno kros slic i od pidzame i od vojnih gaca... i pravo na posluzavnik...pobego bih odmah al nisam dobio caj, pa ga stadoh pakovati onde pred njom.... u zemlju da propadnem..
eto ljudi to se ne zaboravlja... sto zbog blama,sto zbog BarbareLegendo
|
|
|
|
Poslao: 14 Mar 2005 23:14
|
- Pridružio: 28 Sep 2003
- Gde živiš: Where to one has lived before
|
@Dzmidz
E, no offense ali ja se jos uvek valjam od smeha.
|
|
|
|
|
Poslao: 15 Mar 2005 00:40
|
- Pridružio: 16 Avg 2004
- Gde živiš: Treading On My Dreams
|
LOL, koja havarija!
Jedna od onih...pat situacija....