ubrzanje download-a

1

ubrzanje download-a

• Pridružio: 31 Mar 2005
  • Gde živiš: Beograd

Da li neko zna sta da koristim za ubrzavanje download-a ada ne bude DAP Cool

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 04 Sep 2003
  • Gde živiš: Wien

Spisak svih poznatih download managera: http://www.softpedia.com/get/Internet/Download-Managers/

Moja preporuka je FlashGet, naravno, registrovan. Neregistrovan ima CyDoor

A da li Flash get ubacuje spyware kao DAP ???

• ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Gde živiš: Singidunum

Ja bih preporucio Download Express! Izvanredan je, a sve 'vata Smile

• Pridružio: 04 Sep 2003
  • Gde živiš: Wien

@binial
Rekao sam da ima CyDoor, ali ga iskljucuje ukoliko registrujes FlashGet.

A da li se vidi razlika brzine download-a za56K modem??

• ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Gde živiš: Singidunum

slabo Sad

• SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003

Možeš samo sebi omogućiti komotniji rad bez prekida prilikom preuzimanja programa i sl. samu konekciju teško da možeš softverski da ubrzaš ..

• m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Brzina konekcije je fizicki ( hardwerski ) ogranicena i softwerski je nemoguce ubrzati, ipak...
Individualni download manageri ( DAP, flash get...) u odnosu na download managere unutar browsera, ubrzavaju download iz razloga sto citav fajl koji se downloaduje "rasclanjava" na delove i svaki posebno skida uz teznju da pronadje sto vise source-a tj sajtova sa kojih moze da vrsi download. Takodje ukoliko je brzina downloada hardwerski ogranicena na 56 Kbps tj.
7 KB/s postoje izuzeci kod kojih download moze konstantno ici brzinom i do 20KB/s. Ta ubrzanja se javljaju zbog kompresije. .txt, .htm(l) i sl. fajlova ( na pr: kod programa za skidanje sajtova)- to je realna stvar ipak... Takodje i buffer ponekad ne daje nekoliko sekundi, a nagomilava u sebi i onda odjedno "izbaci", ali za razliku od ovog gore sto sam napomenuo, ipak u ovom slucaju dl manageri zloupotrebljavaju tu mogucnost i prikazuju nerealnu brzinu downloada.
Mozda ovo sve nije toliki OT, ali bitno je da ljudi ne zive u zabludi Smile

• Pridružio: 21 Nov 2004
  • Gde živiš: Vranje

e ja imam iskustva za ovo , slazem se sa markom da je fizicki i softverski nemoguce ubrzati , ali .. kao sto on kaze !

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1104 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 6 sakrivenih i 1054 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Ben Roj, bigfoot, Bobrock1, bojank, BSD, CHARLIE JA., cifra, croato, darkangel, DeerHunter, Denaya, DPera, gorval, goxin, hatman, ivicasimo, Japidson, krkalon, Kubovac, kuntalo, Lazarus, Leonov, ljuba, mane123, MB120mm, mercedesamg, Mercury, Metanoja, Milos ZA, milos.cbr, mkukoleca, nemkea71, novator, StalniPromatrač, theNedjeljko, vaso1, vladas87, vrag81, wolf431, YugoSlav, zastavnik, zuxbg, šumar bk2