lapsusi

1

lapsusi

• Pridružio: 02 Sep 2003

Lapsusi: Biseri poznatih licnosti ...ukoliko i vi imate neki, pošaljite ga...

--------------------------------------------------------------------------------
Irfan Mensur - "Ukupna osvojena suma je 118 hiljada dinara i 992 dinara" (Ruski rulet, TV Pink)
--------------------------------------------------------------------------------
Mina - "Mlada sam i bio bi greh da sam sama" (Antena)
Ivan Zeljkovic - "Od cega bi se pravio šarmirani beton?" (Milioner, BKTV)
Željko Joksimovic - "Završio sam muzicku akademiju, mislim, nisam diplomirao, ali evo kažem kao da sam završio" (Vecernje novosti)
Miroslav Lazanski - "Možda neko voli daskastu ženu, s kojom može da vodi duge intelektualne razgovore" (Ekskluziv)
Ružica Cavic - "Pronalazicu nove talente i raditi s njima. Kao nekada Vuk Karadžic" (Svedok)
Mira Škoric - "Koliko god da sam ja privlacna medijima, toliko oni meni nisu" (Svedok)
Tatjana Vojtehovski - "Hvala na vremenu koje ste oduzeli sebi i od sebe" (Jedan pa tri, TV Pink)
Tanja Vasiljevic - "Gledali ste Infotop. Hvala na saopštenju" (TV Pink)
Boško Jakovljevic - "Nedavno sam pao s bicikla i polizao pod" (Ekskluziv)
Jelena Bacic-Alimpic - "Cekaju vas vredne nagrade: mobilni telefoni, biciklovi..." (Svet plus)
Goca Tržan - "U Hrvatskoj bi se osecala kao prase u Teheranu" (Antena)
Miroslav Ciro Blaževic - "Naši decki se necu predati" - poslao Stjepan talo
Aleksandra Denic - "Uspeo si da osvojiš zadatak" (Hoceš-neceš, 3K) - poslao Vladan Uroševic
Nataša Neškovic - "Jeste, ali to nije odgovor koji smo tražili" (Slagalica, RTS1) - poslao Aca iz Dragocveta
Milan Milicic:
"Moramo odmah poceti sa kvizom, ali pre toga moramo pogledati reklame" (Lova za slova, TV Pink) - poslao Aca iz Dragocveta
"Pravi je trenutak ovoga trenutka da krenemo sa ukljucenjima" (Lova za slova, TV Pink)
Ðole Ðogani:
"Sladžo, dodži da se mazimo preko farmerica" - poslala Ðina
"Bilo nas cetvoro i ja petoro" - poslao Bitanga Garcimud
"Ja svoju Sladžu nisam znao ni poznavo dok se nismo upoznali" - poslao Spooky BG
"E, nemoj da okrenem ovaj auto za 360 stepeni u rikverc i da se vratimo za Budvu" - poslao Jovan KG
"Sladžo, cekam te kod kolima"
"Cuti Sladžo, ti si glupa, pusti mene da pricam" (Zabranjeno spavanje popodne, TV Pink)
"Najtužniji trenutak u mom životu je kad mi rikno cale"
Ivana Baltic:
"Reci mi, molim te, koja je fabula radnje?" (City, TV Pink)
"Od ove godine je organizovan po prvi put" (City, TV Pink) - poslala Aleksandra Trkulja
Novinar sa TV Palma - "...u tom dosijeRu "Smoki" piše da je je Ljubiša Samardžic... - poslala Nina Beograd
Ceca Ražnatovic:
"Kad na naš stadion dolaze SUPROTNICKI timovi..." - poslala Nina Beograd
"Navijam za Brazil, ali bih volela da pobedi neka evropska zemlja" - poslao Milan Milovanovic
Milan, Beograd - "Ljudi bez crnog pigmenta su albinisti (albinosi)" (Zlatna žica, BK) - poslala Aleksandra Trkulja
Suzana Mancic:
"Kakvi mladici, imaju pune zube osmeha" (Zam, TV Pink) - poslao Vladan Uroševic
"Znam, mnogo tražim. Ali mnogo i dajem. Ja sam ulog od milion dolara" (Sabor)
Aleksandra Jeftanovic:
"Ciji je to šecer na tvojoj glavi?" (City, TV Pink)
"A sa nama je i žiri koji je bio tu" (City club, TV Pink) - poslao Vladan Uroševic
Pile - "Ta žena mora da bude žena" (Zabranjeno spavanje popodne, TV Pink) - poslao Vladan Uroševic
Igor Miklja - "Morate da se konstatujete (konsultujete)" (Generalna proba, 3K)
Radomir Pocuca - "Sve clanice su bile obavezne da se obavežu da ocuvaju životnu sredinu" (Info top, TV Pink)
Biljana Obradovic:
"Obadve smo bile prisutne tamo" (City, TV Pink) - poslala Tijana Novic
"Svi znamo da su svetski šampioni Brazil" (City, TV Pink)
"30 kilometara nadomak od Milana" (City, TV Pink)
Nenad Nenadovic - "Ambalaža za tetrapak" (Skrivena kamera, TV Pink)
Slobodan Grujic - "Zlato je najzlatnije" (Sportissimo, TV Pink)
Ivana Bojic - "Nagrada ide pripadniku broja..." (Fonto, TV Pink)
Dragana Mirkovic - "Volim da pijem sok od dusa" - poslala Marija Beograd
Voditeljka kviza "2 miliona" - "Elementi u periodnom sistemu su poredani što vertikalno, što horizontalno" (TV Košava)
Predrag, Beograd - "Hogar Veliki (Strašni)" (Kešolovac, TV Pink)
Ceca Ražnatovic - "Da, ja imam osecaj za filing."
Zorica Markovic - "Ja sam poliglota, ja volim životinje." (Grand show, TV Pink)
Ivana Mihic - "Zaljubljuje se u vatrenu navijacicu Crvene zvezde, a ona znaci voli Crvenu zvezdu!" (City, TV Pink)
Zoran Ðindic - "Kad god sam bio na nekom od finala, uvek smo uzimali zlato." (finale EP u košarci '01 u Istanbulu)
Dragan Maršicanin - "Pojedinim poslanicima glavobolja je jedini dokaz da imaju glavu." (posle sednice Skupštine Srbije)
Rakel Velc - Dok je bila na dobrotvornom skupu u Cikagu, slavna filmska diva je izjavila: "Pozvali su me da dodjem u Cikago zbog toga sto je Cikago jedna od nase 52 drzave!"
Den Kvejl (bivsi potpredsednik USA):
- Podrzavam svaku pogresnu izjavu koju sam izdao.
- Nedavno sam bio u poseti Latinskoj Americi, i jedino mi je zao sto u srednjoj skoli nisam naucio vise latinskog, pa da budem u stanju da razgovaram sa tim ljudima.
- Prelepo je biti ovde u velikoj drzavi Cikago. (Cikago je grad)
- Donosio sam dobre odluke u proslosti. Donosio sam dobre odluke i u buducnosti.
- Stvaracemo najobrazovanije Amerikance na svetu.
- Manji broj glasova je znak da manji broj ljudi izlazi na izbore.
- Kada su me pitali ko je izazvao demonstracije i ubistva u LA, moj odgovor je bio jasan: Ko je kriv za demonstracije? Demonstranti. Ko je kriv za ubistva? Ubice.
- Ako ne uspemo, rizikujemo da izgubimo.
Sakil O`Nil - Jednom prilikom novinari su upitali Sakila O`Nila da li je video Partenon prilikom posete Grckoj, na sta je on uzvratio: "Ne mogu da se setim imena svih klubova u kojima smo bili."
- Nas napad je kao Pitagorina teorema: nema odgovora!
Whitney Brown - "Ja nisam vegetarijanac zato sto volim zivotinje, nego zato sto mrzim biljke."
Mel Gibson - Jednom prilikom novinari su pitali Mela Gibsona nesto u vezi sa "Hamletom", na sta je on uzvratio: "To je sjajna prica. Nije ni cudo kad u njoj ima oko osam nasilnih smrti! Zar to nije pravi triler?!"
Voren Biti - Jednom prilikom Voren Biti je svojom izjavom sokirao pripadnice lepseg pola: "Dobro delo je kada ruznu devojku izvadete na rucak."
Bob Dol (americki senator): "Internet je odlican nacin da se povezete na net."
Jamie Shea (portparol NATO): U jednom NATO briefing Jamie Shea kaze: "Imamo dokaze da je srpski moral opao - napili su se..."
Voditelji CNN:
- "...unisten je most u Novom Sadu, drugom najvecem gradu pokrajine Kosovo..."
- "...danas je bombardovana Okolina, predgradje Beograda..."
- "...Makedonija je prilicno uznemirena zbog razvoja dogadjaja na Kosovu kao i susedna Turska..."
Neka od jako zanimljivih pitanja postavljena na raznim sudjenjima.
- Kazite nam doktore, je li istina da kad covek umre u snu, toga nije svestan do ujutru?
- Vas najmladi sin, dvadesetjednogodisnjak, koliko je on star?
- Jeste li bili prisutni kada su vas fotografisali?
- Da li ste bili sami ili nije bilo nikoga?
- Da li ste vi ili vas mladi brat ubijeni u ratu?
- Da li vas je ubio?
- Koliko su vozila bila udaljena u trenutku sudara?
- Bili ste tamo dok niste otisli, jel tako?
- Koliko puta ste izvrsavali samoubistvo?
Vinston Cercil:
- Ako prolazite kroz pakao, samo napred.
- Istorija ce biti dobra prema meni, jer nameravam da je napisem.
- Najveca mana kapitalizma je nepravedna podela blagostanja; Najveca vrlina socijalizma je podjednaka podela bede.
Gerald Ford (bivsi predsednik):
- Volim sport. Uvek gledam Detroit Tigerse na radiju.
- Stanje je blize sadasnjem nego sto je ikada bilo.
- Da je Linkoln ziv, prevrnuo bi se u grobu.

Preuzeto sa nekog sajta, ne znam kog Smile

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 18 Apr 2003
  • Gde živiš: Beograd

Vezano za Sladzu i Dzoganija : "Sladzo, ko je taj Ansver (answer) sto te stalno zove na mobilni"

• Pridružio: 10 Maj 2003
  • Gde živiš: bg

Moja mama: " TO ti je kao kad kravi das mleko pa ga sutnes "
Smile Smile Smile

Sladzo, udzi u kolima, nemo' se svadzamo na ulicu k'o cigani! Smile

• Pridružio: 18 Jul 2003
  • Gde živiš: U zlatnom kavezu

"Deco, idite zamnom sticicu vas" Smile (natavnica srpskog iz moje OS)

Ovaj sneg pada k'o usred zime! (Moja profanka biologije, izjavila polovinom decembra Smile

• Pridružio: 04 Sep 2003
  • Gde živiš: Wien

Jeli, kada ove godine pada 1.Maj, jel bese negde krajem Aprila ?
( moja drugarica, zeleci da se raspita kad idemo na izlet )

• Pridružio: 16 Apr 2005

Gimnazijski biseri

Grcki novac se zove drakula.

Izraelci su napravili zlatno tele jer nisu imali zlata da naprave kravu.

Stanovnik Atene se zove Ateist.

Francuska naćionalna himna je Majoneza.

Reka Rajna tece vodoravno od Basela, a onda uspravno...

Livingstone je nazvao Viktorijine slapove po Elizabeti.

Hindusi su rodom iz Indije. Oni nose turbine na glavi.

Harlem je mesto gde Turci drze sve svoje zene.

Geografska duzina i sirina veoma su korisne. Pretpostavimo da se covjek davi. Dovoljno je da vikne na kojoj je sirini i duzini, i mi ga mozemo naći.

Mnogo atoma zajedno zovu se monokli.

Kosa ploca je ploca koja se naginje i ako je experiment uspeo, rezultat je neminovan.

Kada promatrate pomracenje Sunca, nikad ne gledajte u Sunce. Mogu se koristiti i zatamnjene naocare da bi se posmatrala pomracina, ali je potreban oprez i nikad ne smete stajati preblizu!!!

Razlika izmedu vazduha i vode jest u tome sto vazduh moze postati vlazniji, a voda ne.

Plin koji izlazi je veoma opasan za ljudska bica, pa sledeci experiment sme izvesti samo profesor.

Cetiri su simptoma prehlade. Dva sam zaboravio, a dva su toliko poznata da ih je suvisno spominjati.

Da bi se bilo dobra medicinska sestra, mora biti potpuno sterilna.

Neke su krave veoma opasne, osobito bik.

Zmije imaju dva spola, otrovni i neotrovni.

Sva su stvorenja nesavrsene zivotinje. Samo je covjek savrsena zivotinja.

Antidot je smesna prica koju ste vec culi.

Lekari kazu da su smrtonosne bolesti najgore.

Kad se moj mladi brat rodio morali su ga staviti u akumulator.

• Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
  • Pridružio: 22 Jun 2005
  • Gde živiš: Moskva, Rusija

Ljudi ne bih da se reklamiram, ali za mesec-dva bi trebalo da izadje knjiga "Ko radi taj i grosi - mala enciklopedija lapsusa" sa oko 600 strana svakojakih bisera koje smo skupljali u poslednjih 10 godina... Javim kad bude... Smile

• Pridružio: 23 Jun 2005

I tako nastaju kontinenti i slicni brezuljci-Zikica odgovara geografiju

Mozdane krljusti-Marko odgovara biologiju

Ivane kako se osecas?-Pita Mila posto se Ivan na zurci prepio pa mu je muka,-On se ne oseca,on ima zvaku! Odgovara Filip

Ja zastajem pored izloga na kome pise "PEHOBUPA CE" i sva zbunjena pitam drugaricu posle duzeg razmisljana i citanja: I sta su sada ovim hteli da kazu!? -Mozda renoviraju?,odgovori mi Tanja

Bu u vase odojce-Brankica sva zaprepascena cita naslov knjige u knjizari(Vi i vase odojce)

Ja citam grafit sva iznervirana: S vetrom u Boga (lepo je pisalo s Verom)

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 971 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 6 sakrivenih i 934 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Aleksandar Tomić, Andrija357, aramis s, bigfoot, bojankrstc, Bubimir, cenejac111, darionis, djuradj, esx66, kolle.the.kid, ladro, laurusri, Lieutenant, Litostroton, mercedesamg, Millennium, mkukoleca, nextyamb, ostoja, panzerwaffe, Povratak1912, Prašinar, predragc, procesor, Saratoga, tmanda323, vathra, Žoržo, 79693