Gde nabaviti Linux?

Gde nabaviti Linux?

• SkYNeT 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 14 Nov 2004

Pozdrav svima!

Mozda je malo glupo pitanje, ali me interesuje, da li ima neka prodavnica u Beogradu gde se mogu nabaviti razlicite distribucije Linux-a. Trenutno imam Fedora Core 1. DVD sa FC1 sam dobio uz jednu knjigu o Linuxu koju sam kupio u Mikro knjizi. Zainteresovan sam za Fedora Core 3 (DVD verzija).

Hvala unapred.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Gde živiš: planeta Zemlja

pogledaJ NA www.linuxo.com ..... domaci sajt vrse dostavu na kucna vrata.... Tamo sam ja narucio i kad ti stigne posiljka onda lepo das lovu i to je to.....

• Strog  Male
  • Stručni saradnik
    Web programiranje
  • Bojan Kopanja
  • Web & Mobile developer @ ZeusSoftware
  • Pridružio: 26 Jul 2003
  • Gde živiš: Stara Pazova

Adresa je www.linuxo.org Wink.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1162 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 14 sakrivenih i 1098 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, AC-DC, bbogdan, Bobrock1, Brana01, ccoogg123, CikaKURE, darcaud, Denaya, DENIRO, djboj, dolinalima, Dorcolac, DPera, draggan, DragoslavS, Frunze, Gargantua, gmlale, havoc995, Istman, jeen yuhs, Još malo pa deda, Kazablankasrb, kikisp, Koridor, Kubovac, Leonov, Lieutenant, mercedesamg, mnn2, MrNo, nebidrag, nextyamb, nikoladim, Panter, pedja.st, pein, royst33, shaja1, Silvertooth, Snorks, Stanlio, Tas011, tubular, vladaa012, vladetije, vukovi, Zimbabwe, |_MeD_|