Poslao: 12 Apr 2005 14:00
|
- pantelija
- Zaslužni građanin
- Pridružio: 25 Jan 2005
- Gde živiš: beograd
|
Odradjen u reziji ekipe casopisa "Mikro"
dalji text sve govori
[Link mogu videti samo ulogovani korisnici]
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
Poslao: 12 Apr 2005 15:01
|
- ZoNi

- Free Your Mind!
- Pridružio: 26 Feb 2005
- Gde živiš: Singidunum
|
nije to test Mikra, nego PC World-a! Inace, ocigledno je favorizovanje nekih bezveznih shareware programa!
Iako sam redovni citalac Mikra vec 6(?) godina, ovakvi testovi me razocaravaju
|
|
|
|
|
Poslao: 13 Apr 2005 16:03
|
- RIA

- Prijatelj foruma
- Pridružio: 20 Feb 2005
- Gde živiš: Around Belgrade
|
ma garant je AdAware najbolji po njima,mada praksa pokazuje drugacije.Testovi mu dodju kao neka vrsta reklame.Za anti spywar programe.
|
|
|
|
Poslao: 14 Apr 2005 18:28
|
- Pridružio: 24 Mar 2005
- Gde živiš: Novi Beograd
|
Video sam test i mislim da je dosta realan, mada ipak ima primesa favorizacije odredjenih proizvoda. Uglavnom, posto vecina koristi iskljucivo besplatne programe, tu nema mnogo dileme: kombinacija programa SpyBot, AdAware i HijackThis uz neki dobar besplatan antivirus (AntiVir, [Link mogu videti samo ulogovani korisnici]) resice vam sve probleme i dileme. Jos samo da dodam da CounterSpy zaista jeste u vrhu po detekciji gamadi.
Pozdrav
|
|
|
|
Poslao: 14 Apr 2005 22:07
|
- Pridružio: 10 Apr 2005
- Gde živiš: Jelisejsko polje
|
Meni je dosta spyware-a nasao i ovaj MSov Antispaware... + ima mogucnosti za brisanje temporary i ostalih fajlova...
|
|
|
|
Poslao: 15 Jun 2005 10:13
|
- Pridružio: 06 Jun 2005
|
Koristio sam AdAware i SpyBot par meseci. Kad sam instalirao Counter Spy i Spy Sweeper nasli su mi popriličan broja spyware-a. Test je prilično realan bez obzira ko ga je radio. I na drugim testovima koje sam imao prilike da vidim procenti su približni ovim koji su prikazani. Nesreća je sto za dobru zaštitu treba poprilično novca. Da MS-ova beta1 stvarno izgleda kao pobednik.
|
|
|
|
Poslao: 15 Jun 2005 14:18
|
- Pridružio: 09 Dec 2004
- Gde živiš: Nis -> ***Durlan City***
|
@Panther
Jel po tebi CounterSpy, bolje resenje za spyware nego spybot i Adaware 1.05?
|
|
|
|
Poslao: 15 Jun 2005 14:31
|
- oblak

- Legendarni građanin
- Glavni moderator foruma Mobilni telefoni
- Pridružio: 14 Feb 2005
|
krecem od toga da ima 14 mb-a...
tesko cu probati taj prg
|
|
|
|
Poslao: 15 Jun 2005 14:45
|
- Pridružio: 06 Jun 2005
|
Microsoftov Anti Spyware , je , koliko primecujem ,izuzetno slichan , CounterSpy -u , shto performansama , shto po , ''izgledu'' samog programa
Dobro ti se čini koliko sam pročitao i jedan i drugi koriste gigant-ov scaner. Inače Microsoft je pre par meseci kupio Gigant.
|
|
|
|