Cold Fear

1

Cold Fear

• Pridružio: 13 Avg 2004
  • Gde živiš: Nis

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 07 Maj 2004

Moram ovo da nabavim.A imam veliko poverenje u Ubisoft,ipak su oni napravili Far cry,Splinter cell,IGI 2.

• Pridružio: 16 Jan 2005
  • Gde živiš: Naissus

Igram ColdFear vec nekoliko dana ali u toku igre mi se skoro desilo da mi se pojavio neki script error i to me je izbacilo na desktop. Od tada mogu i nadalje da igram ali sve save-ove koje odradim ne mogu da ucitam (izbacuje me iz igre). Svi save-ovi do tada snimljeni (do pojave script error-a) i dalje mogu da se ucitaju. Ima li neko ideju kako da resim ovaj problem...

|ArThAs| :: Poruka ti je premestena u ovoj temi. Sve sto imas da pitas u vezi ove igre, pitaj u ovoj temi, ne otvaraj posebnu temu.

• Pridružio: 25 Jan 2005
  • Gde živiš: beograd

Splinter Cell: Chaos Theory me je malo razocarao dok je Cold Fear osvezenje na sceni. Prica iz Racoon City-ja je vise dosadna (RE serijal), Silent Hill 4 je mnoooogoooooo brutalno-morbidan, pa mu Cold Fear dodje melem na ranu. Obavezno ga odigrajte (osim ako bolujete od morske bolesti Smile )
Ipak nije ni blizu Fatal Frame-u.

• leta 
  • BitDefender Distributer
  • Pridružio: 21 Mar 2005
  • Gde živiš: crayze land

Igra je cool Smile Slici mi vishe na doom 3 jedino glupe kamere me smaraju kao u silent hill-u Bebee Dol ..grrrr ali sa malo vishe realistike..heheh

Svu srecu zavrsih da se ne nerviram vishe:)

Ja sam problem sa kamerom resio tako sto sam uvek isao sa "podignutim nisanom", samim tim se kamera fiksira na pokret misa.

• Pridružio: 03 Apr 2004
  • Gde živiš: Novi Sad

@TaLijan

CELU IGRU si setao JESUS, bome bas imas zivce...

Da, nije mi se zurilo uopste. Smile Hteo sam da uzivam u svakom aspektu igre sto je to duze bilo moguce. Ipak suvise je kratka za mene.

• RIA  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Gde živiš: Around Belgrade

ubisoft... Ako je upola dobro kao far cry,moram to da nabavim...

• Pridružio: 07 Maj 2004

Kratka igra,kamera uzasna,vrata se sama od sebe zakljucavaju,uvek me zadave kad me uhvate za vrat,iznervirao sam se dok sam je presao,pogotovo me iznerviralo sto sam morao nekoj budali da trazim laptop.On sedi u fotelji i naredjuje a ja se borim sa monstrumima.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1155 korisnika na forumu :: 33 registrovanih, 4 sakrivenih i 1118 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bladesu, bobomicek, bojankrstc, branko7, Bubimir, cenejac111, Dannyboy, darcaud, darkojbn, Denaya, Dimitrije Paunovic, Djokkinen, Dorcolac, DPera, ds69, ivan1973, ivan979, Krusarac, Kubovac, mean_machine, mercedesamg, Mi lao shu, MiG-29M2, nemkea71, procesor, royst33, Tragač, tubular, VJ, voja64, Wrangler, YugoSlav, zdrebac