Avast AV

1

Avast AV

• Feky 
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 03 Maj 2005
  • Gde živiš: Senta

Sta mislite da li je Avast! 4.6 Home Edition dobar AV program ?

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Acid_Burn  Male
  • Moderator foruma
  • Glavni moderator foruma Zabava
  • Hellraiser
  • Demon to some. Angel to others
  • Pridružio: 07 Jan 2005
  • Gde živiš: Beneath the Black Sky

Ja koristim Avast! AVP i vrlo sam zadovoljan nisam imao nikakvih problema sa njim,pouzdan je i ne gushi mnogo procesor i ima zashtitu za P2P programe

• Ceva  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 10 Mar 2005

hmm, pa ne hvale ga svi na forumu. 8:

• Pridružio: 19 Nov 2003
  • Gde živiš: Beograd

Imao sam Avast i nije nasao viruse koje je nasao KAV 3.5 apdejtovan u maju 2004 god. KAV nije nasao Blastera, ali je nasao crve koje nije Avast!!! Mislio sam da je Avast mnogo bolji i vise mi je njegovo okruzenje odgovaralo i nije zagusivao memoriju kao osrtali AV programi, ali mi je zastita bila na prvom mestu i morao sam da se teska srca oprostim od Avasta.
Od mene (-) minus za Avast i sada naravno koristim KAV 5.0

• Feky 
  • Ugledni građanin

Moze biti,i meni je pronasao virus u direktorijumu Panda ActiveScan-a.Ne verujem da bi PandaSoftware-ov direktorijum sadrzao virus.Ime virusa je W32/Kuang,sto ja jos dotad nisam ni cuo da postoji takav virus.Cudno...

[mod: edit by m4rk0 ->obrisan offtopic deo]

• Pridružio: 12 Jan 2005
  • Gde živiš: Beograd

Postoji taj virus i to je jedan od onih koji mogu da beleze i salju ono sto kuckas na tastaturi ... znaci traze sifre

• Max  Male
  • Super građanin
  • Marko Milic
  • MWEB - Project manager & Front-end developer /Saobracajni inzenjer
  • Pridružio: 02 Nov 2003
  • Gde živiš: Beograd - Jagodina

Secam se tog virusa, vladao je 99 prilikom bombardovanja. Imao sam prilike da se susretnem sa njim Smile

• ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Gde živiš: Singidunum

Feky ::Sta mislite da li je Avast! 4.6 Home Edition dobar AV program ?
odlican je! preporuka!

• Feky 
  • Ugledni građanin

Dobro,onda cu da obrisem taj virus,jer me je bas smarao Avast! sa porukama Very Happy

[mod: edit by m4rk0 ->obrisan offtopic deo]

• Pridružio: 29 Apr 2005
  • Gde živiš: Ko kaze da sam ziv?

Hmm!!!
Nije loš AV, moram priznat..... Wink

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1076 korisnika na forumu :: 48 registrovanih, 8 sakrivenih i 1020 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., airsuba, amaterSRB, ArchaBasha, Ben Roj, Bobrock1, bufanje, ccoogg123, Chainsaw, darios, djuriczora58, dolinalima, dragoljub11987, Excalibur13, Georgius, JOntra, kikisp, kolle.the.kid, kuntalo, kybonacci, ladro, Leonov, mackenzie, Marko Marković, mikrimaus, MiroslavD, nebojsag, Nikolaa11, nikoladim, operniki, panzerwaffe, pein, pirke96, Povratak1912, raketaš, sasa87, Srle993, su27, Udvar, vathra, Viceroy, VJ, voja64, W123, Webb, Yellow Pinky, zoxknez, šumar bk2