Poslao: 30 Maj 2005 15:26
|
- nulti.korisnik
- Legendarni građanin
- Pridružio: 20 Feb 2005
- Gde živiš: planeta Zemlja
|
Prvo sto sam uradio jeste da sam se tako nasmejao da se zatresao monitor (ovds vvoe dsd vidlm,p'lk9i7987%$%#%$ evo vidite ) ... Salu na stranu procitajte detaljnije na ovom linku:
http://www.download.cg.rs/?akcija=vijest&id=274
Oni ce da uzmu Ubi soft? Magarcine jedne..
-------------------------
izvinjavam se zbog pomalo neusmenog posta ali morao asm ... Razumite me ja sam fan Ubi soft-a
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 30 Maj 2005 21:31
|
- nulti.korisnik
- Legendarni građanin
|
e da to .. Malo se izivljavaju zar ne? I kako bre Ubi Soft mala kompanija? Ok nije korporacija ali EA je bas zapeo pogotovo sto pravi igre SMRT ZA MOZAK ili citaj nikakve (osim Battlfield-a kojim sam jos uvek odusevljen (obican 1942 ne oni modovi)) ... Ubi soft napravio POP i to je dovoljno ... EA je strah da ih ne zgazi mala kompanija ... Nece Ubi nikada pasti imaju oni dobar tim i dobre ideje i to niko ne moze da im oduzme... Zivi bili pa videli
\LOCK
|
|
|
|
Poslao: 31 Maj 2005 03:33
|
- Mad_Zec
- Black Rabbit
- Pridružio: 03 Apr 2004
- Gde živiš: Novi Sad
|
Pa ako uzmu i Ubi Soft onda im je jos samo Blizzard i Lucas ostali...
Samo da se Ubi Soft ne da.
|
|
|
|
Poslao: 31 Maj 2005 03:46
|
- Svemirko
- Legendarni građanin
- Pridružio: 24 Mar 2004
- Gde živiš: Zemun
|
Nisam ljubitelj EA, ali meni neke igre i nisu lose i dan danas ih igram
BF 1942 i ostale, i F1-2001
Zasto je recimo F1 SMRT ZA MOZAK ?! Igra je bas fino uradjena
Primetio sam da ovde na MC ljudi ne vole proizvode EA-a, sto nije slucaj van njega ?!
|
|
|
|
Poslao: 31 Maj 2005 09:20
|
- nulti.korisnik
- Legendarni građanin
|
ma ne ... Nisu bukvalno smrt za mozak ali vise mi se svidja far Cry i POP od vecine EA igara... Imaju oni dosta dobrih igara ali recimo Vietnamom (novi Battlefield) su upropastili BF koncepciju... nece se dati Ubi Soft ... Blizzard ne verujem a recimo KONAMI ce uvek ostati svoj tako da EA zaboravi na monopolisticke planove
m.p. Ok evo vam sad Spliter Cell 3 izasao sad nam fale POP 4 (ili koji vec jer ima ih 10000) i Far Cry 2 pa da EA se spakuje i na Uran
|
|
|
|
Poslao: 31 Maj 2005 23:45
|
- Pridružio: 13 Avg 2004
- Gde živiš: Nis
|
Monoplisti su monopolisti. Nece se zaustaviti dok ne "pojedu" sve koji su manji od njih. Bas me zanima sta bi se desilo kada bi samo EA i Microsoft ostali? Naravno to je jos uvek puka prica, ali kao sto vidimo jedan po jedan padaju saka EA Games-a i Microsofta. Iako npr. neko od njih napravi igru, zna se sta se vidi na pakovanju u vecem izdanju; EA, a zna se i kod koga odlazi veci procenat dohotka.
|
|
|
|
|
Poslao: 03 Jun 2005 21:13
|
- Mad_Zec
- Black Rabbit
- Pridružio: 03 Apr 2004
- Gde živiš: Novi Sad
|
Nesto mi bas Heroes V ne ulivaju ogromno poverenje u UbiSoftovu prevlast, pre mislim da treba da se drzi SC serijala, jer je on time zaceo jedan ceo novi zanr u igranju igara.
Pogotovo kada vidim trailer za film Splinter Cell cisto sumnjam da ce UbiSoft propasti uz Paramount Pictures podrzava. Mada se bojim da ne zase*u sa filmom ipak mislim da ih trenutno to najvise "drzi".
|
|
|
|