Najveci lopovi evo ti pa pogledaj samo dio koji mi je stigao email-om
MLM
Prije svega, dopala Vam se poslovna mogućnost koju ovaj program pruža i ODLUČILI ste da se uključite.
1. Prvo što ćete uraditi je da pisete OSOBI 1 (to sam ja) čije je IME i PODACI na spisku pod br. 1. i zatražite da Vam pošaljem ostale svoje podatke (država, ulica i broj,) kako bi mi mogli poslati 5 Eura za naručeni REPORT #1 i ispunjenu narudžbenicu! Pored REPORT-a #1 koji Vam šaljem, dobijate i E-mail adrese ostalih osoba sa liste. da biste ih mogli kontaktirati. Kontakt sa njima Vam je važan i potreban da biste dobili:
a) TOČNE podatke GDJE da im pošaljete novac za određjeni REPORT (adresu)
b) Kako bi PROJVERILI da li su ostali učesnici od njih kupili REPORT-e
Od OSOBE 2 tražite da Vam pošalje odgovor na 1 PITANJE (na Vas e-mail):
1. DA LI JE OD VAS OSOBA 1 (Navedite Ime i Prezime osobe 1, tj mene) KUPILA REPORT #1?
Pored potvrdnog odgovora, OSOBA 2 će Vam poslati i SVOJE TOČNE PODATKE kako biste imali adresu GDJE ćete poslati 5 Eura, i ispunjenu narudžbenicu br.2 da bi Vam e-mailom bio poslat REPORT #2!
Od OSOBE 3 tražite da Vam pošalje odgovor na 2 PITANJA:
1. DA LI JE OD VAS OSOBA 2 (Navedite Ime i Prezime), KUPILA REPORT #1 ?
2. DA LI JE OD VAS OSOBA 1 (Navedite Ime i Prezime) KUPILA REPORT #2?
Isto tako pored potvrdnog odgovora, OSOBA 3 će Vam poslati i SVOJE TOČNE PODATKE kako biste imali adresu GDJE ćete poslati 5 Eura, i ispunjenu narudžbenicu, da bi Vam e-mailom bio poslat REPORT #3!
Od OSOBE 4 tražite da Vam pošalje odgovor na 3 PITANJA:
1. DA LI JE OD VAS OSOBA 3 (Navedite Ime i Prezime), KUPILA
REPORT #1?
2. DA LI JE OD VAS OSOBA 2 (Navedite Ime i Prezime),KUPILA REPORT#2?
3. DA LI JE OD VAS OSOBA 1 (Navedite Ime i Prezime), KUPILA
REPORT #3?
Isto tako pored potvrdnih odgovora, OSOBA 4 će Vam poslati i SVOJE TOČNE PODATKE kako biste imali adresu GDJE ćete poslati 5 Eura, i ispunjenu narudžbenicu, da bi Vam E-mailom bio poslat REPORT #4!
Čitajući pravila naručivanja sigurno se pitate 2 stvari:
1. Zbog čega nisu istaknuti kompletni podaci svake osobe na spisku?
2. Zbog čega se postavljaju ta pitanja: Da li je..?.
ODGOVORI na pitanja su sljedeći:
1. Kompletni podaci nisu istaknuti samo zato, da bi se sačuvala privatnost svake osobe.Ovaj mail se šalje na stotine tisuća strana i osobe koje ne žele raditi ne treba da imaju podatke. Samo osoba koja se odluči raditi i naruči za početak REPORT #1, dobija podatke zbog dalje suradnje.
2. Pitanja DA LI JE...se postavljaju da bi se očuvao sistem i osobe koje ga pravilno provode. Kad ne bi postavljali pitanja i dobijali odgovore, moglo bi se, recimo od osobe 1, naručiti svi REPORT-i. U tom slučaju posao gubi svoj smisao i ne bi se pravilno obavljao!
Naručite sva četiri REPORTA - Upute i instrukcije - (ne možete da ih prodajete ako ih nemate).
• Za svaki report pošaljete 5,- EUR (EUR zato što su u to uključeni ljudi iz cijelog svijeta a cijena je svugdje ista. Izvan Europe možete slati 5,- USD). BROJ REPORTA je već upisan u NARUDŽBENICAMA, a vi trebate upisati; VAŠU E-MAIL ADRESU I VAŠU PUNU ADRESU (u slučaju nekih problema) i pošaljite to osobi , sa kojom ste već kontaktirali putem E-maila i koja Vam je poslala adresu na koju ćete naručivati određeni REPORT. Šaljete narudžbu na report 1 - osobi pod brojem 1, narudžbu na report 2 - osobi pod brojem 2 itd… osoba koja ima REPORT 1 je već u narudžbi ispunjena (napisano kao primjer), a ostale morate prepisati po redu.
|