XMMS2

1

XMMS2

• gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Gde živiš: Novi Sad

Daleko je od upotrebljivog, ali vredi pratiti...
Ja sam od smorenosti o;ekivanja nečeg novog prešao prvo na beep-media-player, a sada koristim AmaroK... videćemo gde će ovaj projekat...

http://wiki.xmms2.xmms.se/index.php/Main_Page

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 01 Mar 2005
  • Gde živiš: Apatin

A sto si odustao od xmms-a?

• Pridružio: 07 Apr 2005
  • Gde živiš: Beograd

sada koristim AmaroK

da, amarok je totalno ok, ima neke male cake koje su
totalno ok, kad se provale Smile
ja pored amaroka koristim i:
mp3blaster, mpg123, mpg321

• gamzzy 
  • Legendarni građanin

Stenley ::A sto si odustao od xmms-a?
Jer se ne razvija oko 2 godine...
Ja volim softver koji se razvija Very Happy

• Pridružio: 20 Apr 2003
  • Gde živiš: NS

ja nikako da se naviknem na amarok! i dalje sam beznadezno navucena na xmms i bmp :/

• gamzzy 
  • Legendarni građanin

Navikavanje je kao sto ti je bilo sa win-a na linux Wink

• Pridružio: 01 Mar 2005
  • Gde živiš: Apatin

ok kontam Smile

• meka  Male
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 06 Avg 2003
  • Gde živiš: Novi Sad / Vojvodina

A sta uopste i ima da se razvija? Pusta sve moguce formate, ima par skinova, ima par plug-inova. Uostalom, to je program za MUZIKU. Do sada nikada mi nije ni kvrcnuo a ne pukao.

Dopuna: 22 Jun 2005 13:29

Ljudi, jeste li vi to probali? Znam da je jos dosta u razvoju ali ... iju kakav potencijal. Meni se strasno svidja, samo sto uobicajenih 0.3% CPU vremena zahteva 2%. Valjda ce i to malo smanjiti (bas sam picajzla), ali strasno dobra ideja (iako ne u potpunosti njihova, kao sto se i na sajtu kaze). Cekam prvi GUI, a do tada xmms1 radi posao. Smile

• gamzzy 
  • Legendarni građanin

Polako, videćemo u šta će se to čudo razviti...

• meka  Male
  • Počasni građanin
  • Pridružio: 06 Avg 2003
  • Gde živiš: Novi Sad / Vojvodina

Pa vec podrzava sve meni zanimljive formate, sto je dovoljan kandidat za ozbiljan program sto se mene tice. Posle malo experimentisanja, ima jedna stvar koja malko gnjavi. Ako nisam nista propustio u instalaciji, user koji pusta muziku mora biti u user koji tera streamer. Malo ... fuj.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1112 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 7 sakrivenih i 1061 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., babaroga, Bobrock1, bokisha253, comi_pfc, dankisha, Dannyboy, Dežurni pod palubom, djboj, dragan_mig31, Excalibur13, FOX, HrcAk47, ikan, Ivica1102, kikisp, Krusarac, ljuba, Mali Veseljak, mikrimaus, Millennium, milutin134, MiroslavD, Mlav, mnn2, Nemanja.M, nenad81, nick79, ozzy, pein, procesor, repac, robertino, ruso, sabros, Simon simonović, solic, stagezin, styg, USSVoyager, W123, zillbg, zziko