Poslao: 29 Jun 2005 22:53
|
- Mare
- Elitni građanin
- Pridružio: 20 Feb 2005
- Gde živiš: Beč / Svilajnac
|
Ako bi imali prilike da odete u inostranstvo, da li bi to ucinili i u koju zemlju bi ste otisli?
Ako vam je odgovor pozitivan, voleo bih da cujem, koji su razlozi za to?
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 29 Jun 2005 23:03
|
- Mare
- Elitni građanin
- Pridružio: 20 Feb 2005
- Gde živiš: Beč / Svilajnac
|
Ne turisticki. Mislio sa da odete na "privremeni" rad i te fore.
|
|
|
|
Poslao: 29 Jun 2005 23:23
|
- snoop
- Genghis Khan
- Pridružio: 18 Apr 2003
- Gde živiš: U kesici gumenih bombona...
|
Amerika (Big Apple ), Nemacka, Engleska...
Ako je rad/privremeni rad u pitanju. Ako je putovanje/odmor, onda u dosta zemalja, ukljucujuci i ove tri navedene.
|
|
|
|
|
Poslao: 29 Jun 2005 23:41
|
- Jovana
- Movie queen
- Pridružio: 08 Nov 2004
- Gde živiš: Bulevar Kraljeva
|
Amerika naravno narocito New York
ali da budem malo realnija mislim se cesto da zapalim u Austriju u Bec tamo imam dosta prijatelja i porodice mozda bi mi bilo lakse naci posao i smestaj
|
|
|
|
Poslao: 29 Jun 2005 23:47
|
- zoranez
- Super građanin
- Pridružio: 30 Maj 2005
- Gde živiš: Mbabane
|
Ok. Posto nema te zemlje u koju ne bih otisla turisticki ... Zimbabve, Svazilend, Grenland, Honduras
Odaje me ijekavica, ja sam vec pet godina u inostranstvu!
Trudim se i trudicu se da odem... neko jednom rece "vrijedis onoliko koliko si svijeta vidjeo" ... nije bas da je tu sva filozofija, ali ... volim izazove, radoznala sam i ne drzi me mjesto. Upoznavati drugi mentalitet i u njega se uklapati ili sa njim uciti zivjeti pomogne covjeku da sam sebe upozna. Rasiri vidike i otvori nove, stavi te na test iz koga mozes izaci samo sposobniji, pa sve da nosas dzakove negdje u Njemackoj. U svoju zemlju se uvijek mozes vratiti, i ako se vratis znaces zasto, a ako ne probas, uvijek ce ti visiti sbbkbb (sta bi bilo kad bi bilo) upitnik nad glavom.
Ja sam za to da se bolje kajati zbog stvari koje si probao i uradio nego zbog onih koje nisi. Sa ovim drugim se nekako lakse miris. A najlakse je ostati i odustati ...
Zemlja-Irska. Vec godinama mi se mota po glavi ta ideja. Ne znam bas zasto, ali prosto me vuce. Volim da uzivam u prirodi i neobicnim krajolicima a toga tamo ima pregrst. Kazu da nam nisu daleko po mentalitetu ... pa sad ako im je vjerovati ... a ove balkanske gluposti se covjek uzeli ... ne bih vjerovala da nisam .... Dobro pivo, jedino tih 200 dana kise ... ali sta nam moze kisa jos ... Kako god, nisam cula ni jedan negativan utisak iz te zemlje do sada, i rado bih prihvatila taj izazov.
PS. Bilo bi lijepo cuti i razloge za negativan odgovor!
|
|
|
|
Poslao: 29 Jun 2005 23:52
|
- Pridružio: 05 Maj 2005
|
Amerika, definitivno bez nostalgije za našom divnom zemljom.
Razlog-baš zato što je naša zemlja toliko divna.
|
|
|
|
Poslao: 29 Jun 2005 23:55
|
- Jovana
- Movie queen
- Pridružio: 08 Nov 2004
- Gde živiš: Bulevar Kraljeva
|
ali mi se nekako svidja ideja Tropske zemlje na nekom malom ostrvu mozda na Karibima
|
|
|
|
|