Problem sa automountom CD-a

Problem sa automountom CD-a

• Emil Beli
  • Pridružio: 03 Jan 2005
  • Gde živiš: Beograd

Imam problem kad ubacim CD. Pojavi mi se ikonica CD-da, doda mu naslov, samo pogreshi device.

pokusava da mountuje /dev/hdd a u stvari je /dev/dvdrecorder

Kako to da sredim?

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 22 Feb 2005
  • Gde živiš: Šabac

pa verovatno u fstab-u..

• Emil Beli

Pa nije do toga

/dev/dvdrecorder /media/dvdrecorder subfs noauto,fs=cdfss,ro,procuid,nosuid,nodev,exec,iocharset=utf8 0 0

• gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Gde živiš: Novi Sad

ne znam da li može
ln -s /dev/dvdrecorder /dev/hdd

• Emil Beli

Ima vec linkove, nije to... mislim da u mstab ili mtab, kako li se vec zove... sutra cu da probam

• Pridružio: 01 Avg 2005
  • Gde živiš: MaYuR/Sabac

Porobaj desni klik na ikonu cd-a, procackaj malo po menijima, pa umesto /dev/hdd stavi /dev/dvdrecorder.
Mislim da je na Suse-u postojalo tako nesto ali nisam siguran.

• Emil Beli

Trazio sam ali u vizuelnom delu to nisam mogao da odradim. Ma sigurno da ima neki settings.
"iskopace tebe Bili, ja ti kazem"

• gamzzy 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 24 Apr 2003
  • Gde živiš: Novi Sad

Ako neće drugačije, isključi supermount pa ga mount-uj ručno, možeš da namestiš da lepo radi preko gkrellm-a Wink

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1060 korisnika na forumu :: 52 registrovanih, 9 sakrivenih i 999 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Apok, babaroga, bobomicek, Bobrock1, bokisha253, brundo65, cavatina, cinoeye, darcaud, Denaya, Dorcolac, Dovla, DPera, dragan_mig31, draganl, elenemste, FileFinder, goranperović66, h8propaganda, HrcAk47, hyla, ikan, kovinacc, Krusarac, kybonacci, ljuba, lord sir giga, maiden6657, MiGac, Mihajlo, Mika_NS, mikrimaus, milenko crazy north, MrNo, nebidrag, Neutral-M, nick79, nikoladim, Parker, Romibrat, solic, Srle993, suponik, tmanda323, Tvrtko I, vathra, vlad4, Volkhov-M, vukovi, zafon031, zillbg