Poslao: 08 Avg 2005 23:22
|
- Bojan
- Prijatelj foruma
- Pridružio: 13 Nov 2003
- Gde živiš: Novi Sad
|
Posto sam nekima obecao da cu odraditi jos klipova odrzao sam rec
Do sada sto sam uradio mozete naci na:
http://prigrevica.com/zabava.html
Kad bude ubaceno nesto novo bicete obavesteni, a za sada se tamo nalazi:
Danilović - 600kb (Zakucavanje preko Sabonisa)
Djordjević - 700kb (Trojka protiv Hrvata)
Gurovic zakucavanje - 420 kb (Trojka protiv Amera)
Ima jos toga samo se treba postaviti
Da napomenem samo da se akcenat stavljao na velicinu zbog lakseg download-a tako da ako je negde malo losiji snimak nemojte zameriti.
|
|
|
Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
|
|
|
Poslao: 09 Avg 2005 06:39
|
- MoscowBeast
- Nepopravljivi optimista
- Civil Works Team Leader @ IKEA Centres Russia
- Pridružio: 22 Jun 2005
- Gde živiš: Moskva, Rusija
|
Sjajno! Ziv bio i svaka ti se dala!
Imas li autogol Augentalera sa utakmice Zvezda-Bajern ili/i penal Panceva? Golove sa Toyota kupa? Paspaljushe iz prvog poluvremena kosarkaskog finala protiv Amera na OI u Atlanti? Odbojku Kicanovic-Slavnic?
Bilo sta od ovoga? Znam da puno trazim, ali bi mi znacilo kad bi ih pokacio... Hvala unapred!
|
|
|
|
|
Poslao: 08 Sep 2005 01:33
|
- nikoola
- Legendarni građanin
- Pridružio: 12 Jan 2004
- Gde živiš: Čačak
|
Boki, iznenedjujuce, s obzirom da si navijac s' druge strane stadiona! U svakom slucaju, veoma pohvalno. Obogatio si moju kolekciju.. Samo tako.
|
|
|
|
|
|
|
Poslao: 06 Apr 2006 13:23
|
- UrosINHO
- Novi MyCity građanin
- Pridružio: 06 Apr 2006
|
Bojane,kada god pokusam da oden na sajt koji preporucujs kaze da je jos uvek i izradnji tako da ne znam na koji nacin mogu da pogledam te snimke!Inace student sam DIF-a i ti snimci bi mi bili veoma potrebni zbog nekog ispita koji moze da se uradi na prilicno kreativan nacin!Recimo,preko Power pointa ili sl. Inace danas mi je 1.dan na forumu pa ne zameri ako sam oko necega neobavesten!Poz
|
|
|
|
Poslao: 06 Apr 2006 14:42
|
- Bojan
- Prijatelj foruma
- Pridružio: 13 Nov 2003
- Gde živiš: Novi Sad
|
Sajt je u medjuvremenu redizajniran tako da pristup klipovima mozes imati preko foruma (ima tamo negde link).
|
|
|
|