Problem sa modemom

Problem sa modemom

• Pridružio: 29 Mar 2005

Posle instalacije Red Hat 8 , javio mi se i problem sa modemom. Naime sistem ga uopste ne prepoznaje (za razliku od mrezne kartice koju prepoznaje). Inace modem koji ja imam a nije prepoznat od strane sisema je : Rockwell Generic 56K HCF Data Fax Modem.
Moje pitanje je krajnje jednostavno , kako da resim ovaj problem i instaliram modem.

Unapred Hvala

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • japan 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 25 Okt 2004

skini ova tri fajla, pročitaj pažljivo fajl instalacija, i sve će ti se samo kas'ti...

pozdrav.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 983 korisnika na forumu :: 30 registrovanih, 3 sakrivenih i 950 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Areal84, avijacija, bobomicek, bokisha253, Boris90, debeli, DPera, elenemste, mercedesamg, Milija.00, miodrag, MiroslavD, Miškić, mkukoleca, Neutral-M, nikoli_ca, panzerwaffe, Prašinar, proka89, raptorsi, Romibrat, srbijaiznadsvega, Srky Boy, stegonosa, Tila Painen, vathra, Vlada78, Vlajman1957, voja64, zlaya011