infected by TROJAN.DOWNLOADER.BROK.A & TROJAN.TKPLU.A

infected by TROJAN.DOWNLOADER.BROK.A & TROJAN.TKPLU.A

• Pridružio: 10 Avg 2005

Ljudi pomagajte, Bitdefender mi nasao sledece:

C:\WINDOWS\system32\audio.exe Infected Trojan.Downloader.Brok.A
C:\WINDOWS\system32\audio.exe Disinfection failed
C:\WINDOWS\system32\audio.exe Moved
C:\WINDOWS\system32\tmksrvu.exe Infected Trojan.Tkplu.A
C:\WINDOWS\system32\tmksrvu.exe Disinfection failed
C:\WINDOWS\system32\tmksrvu.exe Moved

ali kao sto vidite ne moze da dezinfikuje, i sta ja sad da radim,

HVALA UNAPRED

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Srđan Tot
  • Am I evil? I am man, yes I am.
  • Pridružio: 12 Jul 2005
  • Gde živiš: Ljubljana

Pa... koliko znam... trojanac ne moze da se dezinfikuje... mislim... sta da dezinfikuje kad je ceo fajl ustvari trojanac Smile
Moze samo da ga stavi u karantin ili da ga obrise. Cini mi se da su kod tebe ti fajlovi premesteni negde (u karantin?).

• RJ 
  • SuperModerator
  • Supermoderator vojnih foruma
  • Gavrilo Milentijević
  • Komandir stanice milicije Gornje Polje
  • Pridružio: 12 Feb 2005
  • Gde živiš: ovalni kabinet

Srki_82 ::Pa... koliko znam... trojanac ne moze da se dezinfikuje... mislim... sta da dezinfikuje kad je ceo fajl ustvari trojanac Smile
Moze samo da ga stavi u karantin ili da ga obrise. Cini mi se da su kod tebe ti fajlovi premesteni negde (u karantin?).

I meni se čini da su u karantinu, ali ako nisu moraćeš da uradiš sledeće -
Pošto isti ne mogu da se uklone ni uz pomoć BDF-a, prvo vidi u folderu C:\WINDOWS\system32\..... šta ti je tačno zaraženo tj. gde se trojanac nalazi (skeniraj u tom folderu sa BDF svaku stavku posebno i pronaćeš ih). Kad to pronađeš uđi u Safe Mod i ručno ga ukloni (trojanca) sa delete. Samo dobro pazi da ne obrišeš nešto drugo jer se radi o sistemskom fajlu.

• SSpin 
  • Saradnik foruma
  • Pridružio: 09 Dec 2004
  • Gde živiš: Nis -> ***Durlan City***

I narvno proveri da li ti je update-ovan BIt a ako to neuspes predji na neki drugi AV npr KAV 5.x i update i najverovatnije da ces uspeti Wink

• oblak  Male
  • Legendarni građanin
  • Glavni moderator foruma Mobilni telefoni
  • LEBE KISELI
  • Pridružio: 14 Feb 2005

zapamti putanje (zapisi), restartuj racunar u safe modu, nadji konje i izbrisi ih, restartuj racunar....

Dopuna: 11 Avg 2005 7:25

skeniraj ponovo

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1062 korisnika na forumu :: 41 registrovanih, 5 sakrivenih i 1016 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, Apok, Ben Roj, bladesu, Bobrock1, bojcistv, Bubimir, delrey, Dogma21, dragan_mig31, Duh sa sekirom, dule10savic, FOX, Georgius, goxin, krkalon, Kubovac, Litostroton, Magistar78, marsovac 2, mercedesamg, mikrimaus, milenko crazy north, Millennium, milutin134, mkukoleca, naki011, nebidrag, Oscar2, Panter, pirke96, Povratak1912, ruger357, Shinobi, srbijaiznadsvega, stankolich, Steeeefan, Tvrtko I, yrraf, zdrebac