Zastareli BIOS

Zastareli BIOS

• Pridružio: 17 Mar 2005

Instalirao sam program Aida32 koji daje sve infor. o vasem kompjuteru! Program mi je preporucio da uradim Update za Video Bios ali ja ne znam da li smem da uradim ovaj update i kako!!! Molim vas pomozite!!!

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 02 Sep 2003

Ako ti komp. radi normalno, nema potrebe nista da updatujes...

• m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Upgrade biosa raditi samo ukoliko je to jedino resenje za otklanjanje problema, u svim drugim slucajevima to ne radite ni za zivu glavu..

• oblak  Male
  • Legendarni građanin
  • Glavni moderator foruma Mobilni telefoni
  • LEBE KISELI
  • Pridružio: 14 Feb 2005

sve je receno pusti aidu...
update se radi (berem ja) kada je bios toliko star a neka komponenta toliko nova da se ne slazu...

• Pridružio: 17 Mar 2005

Upravu ste nema igre sa BIOS-om!Hvala na pomoci!!!

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1155 korisnika na forumu :: 42 registrovanih, 6 sakrivenih i 1107 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: acatomic, babaroga, Belac91, Bickoooo, bojank, Brana01, Bubimir, cavatina, darkangel, DeerHunter, Denaya, dolinalima, Georgius, Haris, HrcAk47, jackreacher011011, Krusarac, ladro, laki_bb, Lieutenant, Mendonca, Mi lao shu, milimoj, Milometer, milos97, moldway, MrNo, nebidrag, Polemarchoi, Rogonos, royst33, ruma, samsung, sasa87, Sirius, Srle993, trutcina, Tvrtko I, vathra, vlahale, Zimbabwe, šumar bk2